3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranov popáté prohrál, tentokrát v Bernarticích


Branky


30. K. Moravec , 50. M. Šika , 70. Š. Szitaš - 44. M. Šůs , 89. V. Plocar
0

Bernartice minulé kolo ztratili, ovšem před vlastními diváky body neztratily a získaly další 3 body. Vranov byl k výhře nejblíže za sezónu, ale k zisku bodů to nakonec nevedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vypadal vyrovnaně

Bernartice měly být v tomto utkání favoritem, ale Vranov tentokrát svým herním projevem poměrně překvapil. Vranov hrál s Bernarticemi celkem vyrovnaný zápas.  Ale byly to právě Bernartice, který se dostaly do vedení. Ve 30. minutě brankáře Spievaka z malého vápna prostřelil Karel Moravec-1:0. Těsně před poločasem ovšem přišlo srovnání hostů z kopaček Miroslava Šůse-1:1. Krátce po gólu rozhodčí zapískal konec prvního poločasu a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu 1:1. 

Domácí srazili hosty dvěma dalšími góly

V druhém poločase hrály Bernartice velmi aktivně. Již v 50. minutě prostřelil opět brankáře Spievaka kapitán domácího týmu Martin Šika,jehož střelu ještě tečoval stoper hostí-2:1. V druhém poločase se hrál celkem ostrý fotbal,rozhodčí nechal celkem volnou hru a některé ostřejší doteky pouštěl. Pak ale přišel třetí pojišťovací gól, který přidal v 70.minutě Štefan Szitáš kdy utekl všem protihráčům-3:1.  Hostům se podařilo snížit až v 89. minutě, kdy vstřelil gól Václav Plocar a upravil skóre na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Vranov
Ohlasy- Vranov- Jan Spievak: Remíza by byla spravedlivější. Rozhodně to nebylo jednoznačné utkání a tým Bernartic měl ke konci velký strach o vítězství v utkání.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
J. Bachroň [-] - P. Habart [-] , M. Šika [-] , J. Hofman [-] (20. P. Pinta [-] ) , J. Chmelíř [-] - J. Klinka [-] , A. Novák [-] , Š. Szitaš [-] - K. Moravec [-] - Z. Tvrzický [-] , O. Moos [-]

TJ Jiskra Vranov
J. Spievak [-] - P. Matějka [-] , J. Klauber [-] - V. Plocar [-] , M. Budek [-] , P. Soukup [-] , J. Petřina [-] - J. Šubrt [-] - M. Šůs [-] , T. Barančík [-] , J. Matějka [-]

ŽK: 40. K. Moravec .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petrášek Jan - HAJTMAN Jaroslav (N), SCHMID Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.