Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže i nadále zůstává beze ztráty, o body nepřišla ani v Bernarticích.


Branky


0

Domácí Bernartice po ztrátě v Chodové Plané nezvládli ani domácí zápas s výborně hrající Halží. Halže i v sedmém kole po sobě dokázala bodovat naplno a zůstává tak jediným týmem, který neztratil ještě ani bod. Hosté se osamostatnili na vrcholu tabulky a na druhý Částkov má zápas a pět bodů k dobru. Hattrickem hostujícímu týmu k výhře pomohl Jakub Typovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnanou hru na obou stranách

Hosté začli výborně a již v 5. minutě v Bernarticích otevřeli skóre. Po standardní situaci se prosadil hostující Miroslav Božek-0:1. Domácí byli po prvním inkasovaném gólu jako opaření a po otevření hry inkasovali i podruhé. Tentokrát načal svůj gólový účet Typovský Jakub a zvýšil tak v utkání na 0:2. Domácí ovšem nechtěli strádat, vytvářeli si šance a nějakou chvilku byli i lepším týmem na hřišti, což potvrdili snížením po individuální akci Ondřeje Moose-1:2. Do poločasu se oba týmy dokázaly dostat do šancí, které ale převážně hasili brankáři na obou stranách. Do poločasu tak další góly nepadly a skóre tak bylo přijatelnější pro hosty z Halže. 

Domácí nevstoupili do druhé půlky špatně, góly stříleli ale hosté

Domácí chtěli navázat na konec prvního poločasu, kdy byli na hřišti lepším týmem, což se jim i povedlo, tlačili soupeře a byli více na míči. Gól se jim ale vstřelit nepodařilo a tak začali úřadovat opět hosté. V 62. minutě se střelou zpoza šestnáctky prezentoval Jakub Typovský a na jeho střelu byl brankář domácí krátký-1:3. Když se o 10 minut později trefil Jakup Typovský opět, zkompletoval tak hattrick a bylo téměř rozhodnuto.1:4. Gólový účet hostů ukončil jako správný kapitán Petr Hotový a popáté tak prostřelil brankáře domácícho celku a upravil tak konečné skóre na 1:5. Za domácí chvíli po posledním gólu byl vyloučen Jakub Klinka, který tak po svém útoku na protihráče nechal spoluhráče dohrávat v deseti.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
J. Bachroň [-] - J. Hofman [-] , J. Chmelíř [-] - Š. Szitaš [-] (17. J. Kocourek [-] ) , A. Novák [-] , J. Klinka [-] - K. Moravec [-] - Z. Tvrzický [-] , O. Moos [-] , P. Pinta [-] , M. Bogaš [-] (50. M. Šika [-] )

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - M. Zeman [-] , J. Typovský [-] (79. D. Kreml [-] ) , M. Soukup [-] , M. Matoušek [-] (45. R. Mrenka [-] ) , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , J. Heinzl [-] (45. J. Typovský [-] ) , A. Dokoupil [-] , J. Božek [-] (79. L. Zajíc [-] ) , M. Božek [-]

ŽK: 48. J. Klinka - 50. J. Typovský , 65. M. Soukup , 82. M. Božek , 85. L. Zajíc . ČK: 85. J. Klinka .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Lukáš - HABART Pavel (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.