Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí debaklem smetli Hošťku


0

To, že je Halže silným týmem nám předvádí již od začátku sezóny, když neztratila ještě ani bod. Ovšem v zápase proti Hošťce domácí dokázali skvělou formu a deklasovali hostující celek 18:0! Hráči Hošťky očividně utkání podcenili, když se do Halže dostavili jen v devíti hráčích. Hostující navíc po rozhodnutí disciplinární komise přišli na rok o Milana Brožka, na devět utkání o Jaroslava Hečka a po pěti utkáních dostali Zdeněk a Lukáš Jurek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl zápas otevřený na obě strany, i když skóre po poločase bylo jednoznačné

Domácí do utkání naskočili s velkou chutí a již v 5. minutě otevíral skóre Aleš Dokoupil-1:0. 5 minut po vstřelení prvního gólu se poprvé v utkání prosadil i Milan Matoušek a zvýšil tak na 2:0. Po druhém vstřeleném gólu se hra uklidnila, a k míči se dostali i hosté, kteří ovšem vždy skončili na obraně domácícho celku. Domácí si i nadále vytvářeli mnoho šancí, které ovšem gólem neskončily. Skóre se měnilo až ve 30. minutě, kdy se poprvé v utkání prosadil Miroslav Božek-3:0. Byl to ten samý hráč, který ve 40. minutě zvyšoval na 4:0. Již ve 43. minutě byl rozdíl ve skóre už o 5 branek, když se podruhé v utkání trefil Milan Matoušek a upravil tak skóre na 5:0. Těsně před hvizdem rozhodčího zvládl skórovat ještě kapitán domácího celku Petr Hotový a poločas tak skončil 6:0. 

Druhý poločas byl v režii domácího celku

Do druhého poločasu vlétli opět domácí na plno a již v 46. minutě se poprvé prosadil René Mrenka, který dokázal skórovat po rohovém kopu-7:0. Poté se v rozmezí 55. a 56. minuty dvakrát prosadil Milan Matoušek a upravil již na 9:0. Na 10:0 upravil opět René Mrenka, který se krásně uvolnil a po nádherné přihrávce uklidil míč za záda brankáře hostů. Chvíli poté zvýšil dalším gólem René Mrenka, který využil zaváhání v obraně hostů a přehodil brankáře-11:0. O pět minut později se čtvrtým gólem prezentoval opět René Mrenka, který využil brejku a šel sám na brankáře-12:0. Poté se na 13:0 poprvé v utkání prosadil Lukáš Zajíc, který dostal nahrávku na vápno od Reného Mrenky a prostřelil vše co mu v cestě stálo. Na 14:0 vstřelil gól opět Lukáš Zajíc, když do prázdné brány zakončil nahrávku Reného Mrenky. Na 15:0 se pátým gólem v utkání prezentoval René Mrenka, který po centru kapitána Hotového uklidil míč k tyči. V 82. minutě zkompletoval hattrick Lukáš Zajíc, kdy opět dorazil míč za záda hostujícího brankáře a zvýšil tak na 16:0. 5 minut před koncem dokázal poprvé v utkání skórovat i Jan Typovský, který brankáři střelou do protipohybu nedal sebemenší šanci-17:0. Skóre nakonec na konečných 18:0 uzavřel Aleš Dokoupil, který skóre i otevíral. Domácí diváci tak v Halži viděli 18 branek, kmteré dokázal jejich tým vsítit. Hosté můžou být rádi, že neodjeli s dvaceti góly, poté co brankář hostí zlikvidoval penaltový kop jak Lukáše Zajíce tak i Milana Matouška st. Výborným individuílním výkonem se ukázal René Mrenka, který za pomoci spoluhráčů dokázal nejen 5 gólů vstřelit ale minimálně na tři ještě nahrát. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Ohlasy- Halže- René Mrenka: Chtěl bych poděkovat celému týmu i trenérovi. Jsem rád, že nám vše konečně zapadá do sebe a hrajeme jako jeden tým, o čemž fotbal vlastně je.




Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - L. Goubej [-] (42. R. Mrenka [-] ) , M. Zeman [-] , J. Typovský [-] (46. M. Matoušek [-] ) , M. Matoušek [-] (60. L. Zajíc [-] ) , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , J. Typovský [-] , A. Dokoupil [-] , J. Božek [-] , M. Božek [-]

Inter Hošťka
O. Kelner [-] - A. Zeman [-] , P. Pokorný [-] , J. Peňák [-] , T. Peňák [-] , J. Chvástecký [-] , R. Hečko [-] , F. Cingroš [-] , J. Waleczko [-]

Místo: Halže. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hlas František - KŘEHLÍK Jaroslav (N), BAUER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.