1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Holostřev přijely trápící se Bernartice, nakonec po hattricku Moravce odjeli spokojenější


Branky


65. J. Růžek - 40. K. Moravec (p.) , 48. K. Moravec , 70. J. Šika , 80. K. Moravec
0

Fotbalisté obou týmů hrají v této sezóně celkem pohledný fotbal, ovšem v utkání se silnějším soupeřem vždy vyhoří. Ovšem Bernartice byly v Holostřevech lepším týmem a zaslouženě zvítězili 1:4. Třemi góly se na výhře hostů podělil Karel Moravec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se do poločasu dostali do vedení, díky penaltovému kopu

V prvním poločase nebylo na hřišti příliš co vidět. Oba týmy hráli opatrně, žádný nechtěl udělat chybu. Do šancí se ale dokázali dostat oba týmy, jenže svých šancí nedokázali využít, hlavně díky brankářům obou týmů. Ovšem na konci poločasu přeci jen přišlo rozuzlení prvních pětačtyřiceti minut. Domácí kopali rohový kop, který ovšem nebyl zahrán ideálně, čehož využili hosté a dostali se do brejkové situace. Útočící hráč hostů byl ovšem zastaven nedovoleně a hosté tak kopali penaltu. K penaltě se postavil Karel Moravec a proměnil-0:1. To bylo ovšem vše z toho, co přinesl první poločas.

Druhý poločas přišla penalta i pro domácí, ovšem neúspěšná

Výborný vstup do druhého poločasu měli hlavně hosté z Bernartic. Již ve 48. minutě utekl domácím obráncům Jiří Šika a ani on se nemýlil-0:2. V druhém poločase na hřišti byli lepší už hlavně hosté, ale byli to právě domácí fotbalisté, kteří dokázali zdramatizovat ještě utkání. Po rohovém kopu se odrazil míč na hranici šestnáctky, odkud se trefil Jaromír Růžek-1:2. Tento stav ovšem nevydržel dlouho již v 70. minutě se opět do dvoubrankového vedení dostali hosté, když se podruhé v utkání prosadil Karel Moravec-1:3. Za tohoto stavu ovšem přišla pro domácí obrovská možnost se zápasem ještě něco udělat. Dostali možnost exekuce penaltového kopu, když si míč postavil Miroslav Hulák, který ovšem netrefil. V 80. minutě tak přišlo rozhodnutí ze strany hostů. Dokázal se prosadit znovu Karel Moravec a hattrickem tak dovedl svůj tým k vítězství v Holostřevech 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holostřevy
Ohlasy- Holostřevy- Martin Duspiva: První poločas byl z obou stran vyrovnaný, v druhém poločase už dominovali hlavně hosté a my jsme začali ztrácet.




Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - J. Liška [-] , P. Jirka [-] , J. Schaller [-] , D. Mikulanda [-] , M. Hulák [-] , P. Barna [-] , M. Duspiva [-] (60. J. Růžek [-] ) , M. Jirka [-] , P. Pich [-] , V. Hubálek [-]

TJ Sokol Bernartice
J. Bachroň [-] - J. Hofman [-] , J. Chmelíř [-] - A. Novák [-] - K. Moravec [-] - Š. Szitaš [-] , J. Kocourek [-] , P. Habart [-] , J. Šika [-] , M. Šika [-] , O. Moos [-]

Místo: Holostřevy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - PEŠEK Petr (N), PETR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.