O. Moos 43.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd překvapivě porazil Bernartice


Branky


43. O. Moos - 17. J. Fabo , 20. P. Šiler , 52. J. Fabo , 75. P. Šiler
0

Bernartice dokázaly v posledním utkání zvítězit na hřišti Holostřev, tentokrát doma prohrály s Chodským Újezdem a ztratily tak umístění mezi nejlepšími pěti týmy soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Již od začátku utkání domácí proti Chodskému Újezdu lehce ztráceli. Když se tak do vedení dostali hosté, nebylo to pro nikoho žádné překvapení. V 17. minutě se ke střele v malém vápně dostal Juraj Fabo a otevřel tak skóre-0:1. O tři minuty později už hosté vedli dvoubrankovým rozdílem. To když se ke střele z hranice vápna dostal Patrik Šiler a rozvlnil síť podruhé-0:2. Domácí celek ale inkasované góly příliš nepoložily. Vytvářeli si šance a několikátou šanci proměnili ve 43. minutě, kdy brankáře Čepeláka dokázal prostřelit Ondřej Moos.-1:2. To bylo těsně před poločasem, takže se příliš do konce poločasu již nestihlo a tak poločas skončil vedením hostů 1:2. 

V druhé půlce skórovali jen hosté, i brankář Čepelák

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté z Chodského Újezdu. Již v 52. minutě se po dlouhém nákopu brankáře Čepeláka dostal míč do brány s lehkou tečí, gól byl sice připsán Jurajovi Fabovi, ovšem největší zásluhu na jeho vstřelení měl brankář Jiří Čepelák.-1:3. Hosté z Chodského Újezdu s přehledem vedení a v 75. minutě dokázali ještě potvrdit vítězství čtvrtým gólem. Na 1:4 pro hosty zvyšoval po dorážce Šiler Patrik a dokonal tak vítězství hostujícího celku na 1:4. Chodský Újezd si tak odvezl překvapivě z Bernartic všechny body a odráží se ode dna tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
Š. Szitaš [-] - J. Hofman [-] , J. Chmelíř [-] - K. Moravec [-] - J. Šika [-] , P. Habart [-] , J. Klinka [-] , M. Šika [-] , J. Kocourek [-] , O. Moos [-] , P. Pinta [-]

TJ Chodský Újezd B
J. Čepelák [-] - M. Founě [-] , M. Hollý [-] , P. Pikl [-] , S. Štěrba [-] , P. Štěrba [-] , P. Pikl st. [-] , T. Sykal [-] (10. P. Štěrba ml. [-] ) , P. Šiler [-] , J. Fabo [-] , M. Pechr [-]

ŽK: 40. J. Chmelíř , 44. P. Habart . ČK: 57. J. Chmelíř .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Petrášek Jan - NOVÁK Aleš (N), ZIVČÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.