3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice dokázali v souboji nováčků porazit Hošťku


Branky


19. P. Habart , 35. J. Klinka , 76. K. Moravec - 66. L. Valuš , 84. R. Valuš
0

Domácí Bernartice na dálku bojovali o 5. místo s Holostřevy. Zatímco Bernartice dokázali zvítězit, Holostřevy prohrály na domácím trávníku s Částkovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

První poločas utkání byl velice vyrovnaný, šance si vytvářeli ovšem hlavně domácí, stejně tak to bylo i s góly. V 19. minutě krásnou střelou otevřel skóre domácí Pavel Habart- 1:0. Hostující celek byl velice nedisciplinovaný a hrál velice tvrdě, což hostům vrátili domácí ještě jedním úderem. Ve 35. minutě si krásnou přihrávku zpracoval Jakub Klinka a brankáři nedal sebemenší šanci. 2:0. Do poločasu se toho příliš nestalo a tak k zisku bodům měli lépe nakročeno domácí. 

V druhé půli dávali góly i hosté

Hosté zaznamenali o poločase střídání, které jim přineslo ovoce. V 66. minutě se dokázal totiž prosadit hostující Lukáš Valuš a snížil tak na rozdíl jednoho gólu. 2:1. Když už to ovšem vypadalo, že dokáží hosté udržet tlak a srovnat přišla pro ně další krutá rána. V 76. minutě na 3:1 zvyšoval Karel Moravec- Nejlepší střelec domácího celku. Hosté dokázali zkorigovat skóre ještě jednou- v 84. minutě se krásnou ranou prezentoval Radek Valuš-3:2. Ovšem na více se hosté nezmohli, hned po vstřeleném gólu totiž dostal červenou kartu Jan Hečko a hosté tak museli dohrávat o deseti. Utkání tak ovládli jednogólovým rozdílem domácí z Bernartic a získali tak důležité 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
J. Petr [-] - J. Chmelíř [-] , J. Hofman [-] - K. Moravec [-] - Š. Szitaš [-] , A. Novák [-] , O. Moos [-] , J. Kocourek [-] , J. Klinka [-] , P. Habart [-] , M. Šika [-]

Inter Hošťka
O. Kelner [-] - M. Javorský [-] , R. Valuš [-] , J. Waleczko [-] , J. Hečko [-] , A. Zeman [-] , R. Hečko [-] , J. Chvástecký [-] (46. L. Valuš [-] ) , T. Peňák [-] , J. Peňák [-] , P. Pokorný [-]

ŽK: 12. J. Chvástecký , 56. J. Hečko . ČK: 85. J. Hečko .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HAJTMAN Jaroslav (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.