1:1
(1:1)
25. P. Mužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:15

13.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet s Domažlicemi se rozešli smírně


Branky


4. D. Žížala - 25. P. Mužík (p.)
13

Utkání dvou mužstev z předních pozic tabulky skončilo remízou. Před sezónou favorizované Domažlice tak opět nezískaly plný počet bodů a v tabulce jsou páté. Motorlet je hned na nimi se ztrátou jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích a vyrovnání hostů z penalty

V první velké příležitosti se hned v úvodu objevil hostující Černý, ale jeho pokus zastavilo břevno domácí branky. Ve 4. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč ale vybojoval domácí Akosah a poslal jej dopředu. Tam se vůbec nepovedl obranný odkop Limberskému a nechtěně vyslal domácí do brejku. Daniel Žížala upaloval sám na Brycha, hostující brankáře obstřelil a míč zaplul přesně k tyči, 1:0. O chvíli později mohli domácí vedení navýšit, ale Rayanovo zakončení zblízka skvěle vyrazil Brych. Poté zahrozili i hosté. Krásnou střelu Mužíka z přímého kopu a výborným zákrokem vyrazil Mihálek. Ve 25. minutě se do vápna dostal hostující Hrubý a byl faulován. Sudí nařídil pokutový kop, z kterého s přehledem vyrovnal Petr Mužík. Ve zbytku první půle už další šance k vidění nebyly, do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Opatrný fotbal a závěrečná strkanice

Ve druhé půli se hrál opatrný fotbal. Ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat první branku. Jediné dvě větší příležitosti druhého poločasu si vypracovali domácí. Proti nim se ale zaskvěl brankář Brych, když za svá záda nepustil jak zakončení Žížaly, tak Akosaha. V závěru zápasu se hsoté domáhali odpískání penalty za hru rukou bránícího Fotra, ale sudí penaltu neodpískal. Po tomto verdiktu nastala na hřišti strkanice mezi oběma mužstvy. To bylo to poslední co se v utkání událo. Obě mužstva si tak připsala jeden bod.

 

Zdroj: Web FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Zápas s Domažlicemi měl svojí kvalitu a určitě k tomu přispěli oba soupeři. Především v útočné fázi se určitě bylo na co dívat, protože oba týmy hrály otevřenou partii. Nám se povedl vstup do utkání. Soupeř korigoval po penaltě. Byly tam další příležitosti. Myslím si, že remíza je asi spravedlivá. Nicméně šancí na to, strhnout vítězství na svojí stranu jsme měli o něco víc než Domažlice. Na druhou stranu ale Domažlice působily hodně zkušeným, sehranějším dojmem. Takže nakonec si opravdu myslím, že si spravedlivě oba týmy rozdělily po bodu.




Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - J. Hauer [-] , J. Walter [-] (73. M. Rataj [-] ) , D. Dvorský [-] , A. Rayan [-] (82. D. Krajinský [-] ) , R. Žaloudek [-] (46. A. Fotr [-] ) , P. Gilian [-] , D. Žížala [-] , . Akosah [-] , M. Čepelák [-] , M. Filip [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Bauer [-] , T. Holík [-] , M. Rychnovský [-] (62. D. Brabec [-] ) , D. Limberský [-] - V. Uzlík [-] (71. T. Kuhajda [-] ) , P. Mužík [-] , J. Teršl [-] , P. Došlý [-] (71. K. Pavlík [-] ) , M. Hrubý [-] - D. Černý [-] (62. D. Pinc [-] ) -

ŽK: 48. J. Hauer , 72. D. Žížala , 89. M. Čepelák - 67. D. Limberský .
Hráči zápasu: D. Žížala - L. Brych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kvítek Michael - LINHART Martin, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 14:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 17:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:22

Tip: remíza

Motorlet je doma silný a Domažlicím vezme bod