2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:00

10.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramské béčko vyhrálo nad Benešovem, který nedal penaltu


Branky


9

Béčko Příbrami si doma poradilo s Benešovem. Hosté nevyužili několik příležitostí včetně pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabriel poslal domácí do vedení

Již v 5. minutě zahrozili hosté, když Kalod sklepl míč pod sebe na spoluhráče, který vypálil, ale Bleha míč vyrazil. Ve 12. minutě zahrávali hosté nebezpečnou standardní situaci ze strany, míč si vzal tradiční exekutor Vosáhlo a nebezpečně přes tři hráče jej poslal na vzdálenější tyč. Tam byl ovšem připravený brankář Bleha. Ve 23. minutě centroval ze strany do vápna domácí Budínský, Stanislav Gabriel předskočil zkušeného brankáře Víška a hlavou poslal Příbram do vedení 1:0. Ve 29. minutě zahrávali hosté rohový kop, po kterém se k zakončení nůžkami dostal Kalod a orazítkoval tyč domácí branky. Ve 37. minutě sttřílel jeden z domácích hráčů z dobré pozice, ale branku minul. O chvíli později se do šance dostal domácí kapitán Januška, ale Víšek i s pomocí obrany dostal míč do bezpečí. Ve 43. minutě upaloval na Víška Švestka, benešovský matador mu skvěle skočil pod nohy a míč lapil. V nastavení zahrávali hosté roh, k zakončení se dostal Vrňák, ale Bleha jej vychytal v jasné šanci.

Hosté nedali penaltu a domácí poté navýšili vedení

První šance po změně stran byla k vidění až v 58. minutě. Lička střílel z první, ale domácí bek jeho střelu zblokoval. O minutu později byl Mario Lička faulován ve vápně a sudí Zadinová nařídila penaltu pro Benešov. Míč si vzal Vrňák, zamířil v levé tyč, ale tam skočil i gólman Bleha a míč chytil. V 80. minutě zahrávali domácí přímý kop, centr do vápna bránící hráči odhlavičkovali, ale za vápnem číhal Denis Budínský a skákavou střelou z dvaceti metrů se trefil přesně k tyči, 2:0. Domácí se pak již ubránili nakopávaným míčům Benešova a mohli slavit výhru. 



Sestavy


FK Příbram B
O. Bleha [-] - J. Dvořák [-] , S. Cmiljanovič [-] (46. M. Kudelňák [-] ) , S. Gabriel [-] (90. M. Bálek [-] ) , J. Schindler [-] (80. D. Šustr [-] ) , V. Kolář [-] , J. Januška [-] , D. Vott [-] , P. Švestka [-] (90. L. Lisý [-] ) , V. Jelínek [-] , D. Budínský [-]

SK Benešov
P. Víšek [-] - D. Filip [-] , K. Kulhavý [-] , J. Vosáhlo [-] , Z. Vrňák [-] , R. Kalod [-] , M. Tomek [-] (75. D. Dušek [-] ) , M. Lička [-] , V. Ježdík [-] , D. Pedro [-] , O. Brokeš [-]

ŽK: 33. V. Kolář , 61. V. Jelínek , 71. P. Švestka - 54. Z. Vrňák .
Hráči zápasu: O. Bleha , S. Gabriel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zadinová Olga - HANÁKOVÁ Gabriela, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza