0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

9.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola mezi Královým Dvorem a Pískem branku nepřinesl


Branky


12

Utkání prvního týmu se třetím bylo největším lákadlem tohoto kola. Diváci se ale branky nedočkali a oba týmy si připsaly jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou šanci v úvodu spálili

Po úvodních minutách, kdy se týmy příliš dopředu nehnaly se v 7. minutě po přímém kopu objevil před píseckou brankou zakončující Kilián, ale míč téměř netrefil. O minutu později se vyznamenal hostující brankář Satrapa, který dokázal zlikvidovat velkou šanci domácích, ve které jeden z Cábelíků zakončoval z bezprostřední blízkosti. Jelikož se hra odehrávala spíše ve středu hřiště a bylo k vidění velké množství nepřesností, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Diváci se gólu nedočkali

I druhý poločas se dlouho odehrával v podobném rytmu jako ten první. V 67. minutě se k zakončení dostal domácí Hell, ale ztroskotal na Satrapovi, stejně jako o chvíli později jeho spoluhráč. V 72. minutě zkusil své střelecké štěstí hostující Mařík, ale branku netrefil. V zakončení neuspěl ani o chvíli později Schramhauser, jemuž střela z dobré pozice nesedla a brankář Toman si připsal jednoduchý zákrok. Ve třetí minutě nastavení mohli hosté rozhodnout. Střídající Koreš postupoval z poloviny hřiště sám na Tomana, těsně před vápnem jej dostihl Jakub Novák a skluzem soupeře sestřelil. Následovala červená karta pro domácího beka a zajímavý přímák pro Písek. Hosté však trefili pouze zeď. Utkání tak skončilo bez branek.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Dvořák [-] , J. Novák [-] - L. Václavík [-] (75. A. Jákl [-] ) , O. Osypenko [-] (83. D. Krejdl [-] ) , D. Beňo [-] , T. Osvald [-] , D. Kilián [-] - J. Mach [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - A. Kotrba [-] , V. Hrachovec [-] (75. Š. Koreš [-] ) , M. Mařík [-] , O. Běloušek [-] , F. Belej [-] , M. Kalousek [-] (75. J. Stejskal [-] ) , D. Pravda [-] (59. Š. Pineau [-] ) , P. Schramhauser [-] , M. Volf [-] , K. Kulík [-]

ŽK: 28. L. Václavík - 14. V. Hrachovec , 87. M. Volf , 87. K. Kulík . ČK: 90. J. Novák .
Hráči zápasu: J. Satrapa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HESSOVÁ Tereza, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích