0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:15

9.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín vyhrál v Sokolově, domácí nedali penaltu


Branky


12

Vltavín potvrdil roli favorita a zvítězil v Sokolově. Dvě branky vstřelil kanonýr Petr Pejša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek pro Vltavín

Hosté se ujali vedení již v 9. minutě utkání. Po akci z pravé strany a zpětné přihrávce ve vápně se zblízka prosadil Ondřej Šípek, 0:1. Ve 12. minutě zahrávali hosté rohový kop, ale jejich zakončení hlavou těsně minulo branku. Ve 20. minutě se předvedl domácí brankář Štrunc, když na něj postupoval osamocený hostující hráč. Strážce domácí svatyně ale jeho nájezd skvěle zlikvidoval. Ve 23. minutě se hosté dostali do další šance, první střelu Štrunc chytil, ale míč neudržel a k dorážce se dostal Petr Pejša, který měl jednoduchou pozici a míč dorazil do branky, 0:2. Ve 32. minutě zahrozili i domácí, ke střele z vápna se dostal Kolář, ale Štorc byl pozorný a míč lapil. 

Domácí nedali penaltu a hosté navýšili náskok

Druhý poločas začali hosté velmi pasivně a domácí je zatlačili. Výsledkem úvodního tlaku byl pokutový kop pro Sokolov. Míč si vzal Krlička, který nastoupil až do druhé půle, ale trefil pouze tyčku. Domácí se však nevzdávali a nadále se snažili útočit. Jejich zakončení ale postrádalo přesnost a razanci. Po hodině hry se do rychlého brejku dostali hosté. Přízemní střelu ale skvěle chytil brankář Štrunc. V 65. minutě se hosté prokombinovali až na hranici velkého vápna, odkud napřáhl ke střele Petr Pejša a míč po odrazu od bránícího hráče doskákal až do sítě, 0:3. Vltavín po třetí brance již v klidu utkání dohrál, domácí neměli sílu na zdramatizování.

Zdroj: Web FK Baník Sokolov



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Jiří Štěpán - trenér: Dnešní utkání jsme nezvládli po žádné stránce. Soupeř nás od prvních minut přehrával. Byl lepší ve všech faktorech. V prvním poločase jsme dvakrát inkasovali v 9. a ve 23. minutě. I přes náš nevydařený výkon jsme se dostali do dvou slibných šancí, ale ty jsme bohužel neproměnili. Nástup do druhého poločasu se maličko přibližoval k tomu, jak jsme se chtěli prezentovat v celém zápase. Bohužel jsme neproměnili penaltu a po vlastním gólu jsme prohrávali 0:3. Naše hra se opět dostala do fáze, kterou jsme předváděli v prvním poločase. Utkání skončilo zaslouženou výhrou soupeře. V úterý nás čeká venkovní zápas v Hostouni a my se musíme prezentovat úplně jiným přístupem a nasazením, které nám v tomto utkání chybělo. Děkuji divákům za podporu a věřím, že v dalším domácím zápase se budeme prezentovat jiným výkonem.




Sestavy


FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - D. Kolář [-] , K. Kýček [-] , J. Mlika [-] , M. Majka [-] , J. Blažek [-] , D. Kovář [-] (46. P. Bílek [-] ) , P. Řezáč [-] (46. D. Krlička [-] ) , V. Čermuš [-] (73. M. Olah [-] ) , V. Neudert [-] , D. Hajdo [-]

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - L. Veselý [-] (62. L. Kühnel [-] ) , D. Tichý [-] , B. Abena [-] , D. Čejda [-] (46. D. Klimenda [-] ) , P. Pejša [-] (72. T. Kuchař [-] ) , D. Matějka [-] , D. Šnajdr [-] (62. C. Maione [-] ) , O. Šípek [-] , F. Mysliveček [-] , T. Freisler [-] (86. D. Jaroš [-] )

Hráči zápasu: P. Pejša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Matějček Milan - JEŽEK Ondřej, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích