3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice doma nezaváhaly a porazily béčko Příbrami


Branky


9

Jiskra Domažlice potvrdila doma roli jasného favorita a přehrála béčko Příbrami 3:0. Dvěma góly se na výhře podílel útočník Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák poslal domácí v závěru poločasu do vedení

Dlouho se hrál fotbal bez větších příležitostí. Domácí sice drželi míč na svých kopačkách, ale hosté je aktivně napadli, čímž dělali soupeři problémy. Po čtvrthodině hry musel nebezpečnou střelu domácích vyrážet na roh brankář Smrkovský. Domažlice zahrávaly několik rohových kopů, ale dlouho neúspěšně. Až ve 45. minutě se jeden roh přeci jenom ujal. Na centr si na přední tyči naskočil František Dvořák a hlavičkou pod břevno poslal domácí tým do vedení 1:0.

Domácí si výhru pojistili

Ve 47. minutě udělali velkou chybu obránci Příbrami a domácí kapitán Mužík byl sám před Smrkovským. Situaci ale nevyřešil ideálně a napálil pouze hostujícího brankáře. Domácí se dostali do tlaku. V 51. minutě hlavičkoval nebezpečně Pinc, ale Smrkovský byl připravený. O minutu později Brabec naservíroval do vápna míč pro Pince, ale ten opět nepřekonal Smrkovského. V 64. minutě předvedli domácí krásnou rychlo akci, Brabec dal míč do kraje na Mlynaříka, jehož přihrávku do vápna si našel nabíhající František Dvořák a zvýšil na 2:0. V 73. minutě šli domácí opět rychle dopředu, první střelu dokázala obrana Příbrami zblokovat, k dorážce se ale dostal Petr Mužík a bez problémů uklidil míč do sítě, 3:0. Více šancí již utkání nenabídlo. Domažlice si v klidu pohlídaly vedení a slaví výhru 3:0.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - D. Limberský [-] , D. Pinc [-] (61. K. Pavlík [-] ) , T. Holík [-] , P. Mužík [-] , M. Mlynařík [-] (74. D. Černý [-] ) , P. Došlý [-] , D. Brabec [-] (74. M. Hrubý [-] ) , M. Rychnovský [-] , T. Kuhajda [-] (61. V. Uzlík [-] ) , F. Dvořák [-]

FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - V. Jelínek [-] , V. Lukavský [-] , S. Gabriel [-] (88. Š. Jurica [-] ) , J. Kvída [-] , J. Vlček [-] , V. Kolář [-] (66. J. Dvořák [-] ) , J. Januška [-] (62. D. Budínský [-] ) , D. Vott [-] , P. Švestka [-] (46. L. Vostárek [-] ) , T. Dočekal [-] (88. V. Plesl [-] )

ŽK: 66. V. Uzlík - 43. V. Lukavský , 85. L. Vostárek .
Hráči zápasu: F. Dvořák .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: POLENA Jiří - FIŠER Miroslav, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích