0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov vyhrál na hřišti Vltavínu a slaví první výhru


Branky


9

Vltavín nepotvrdil doma roli favorita a podlehl 0:2 Benešovu, který poprvé v sezóně vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov šance proměnil, domácí ne

Domácí v úvodu utkání nepouštěli hosty téměř k míči. Ve 4. minutě se Vltavín radoval z branky, ale pouze chvilku, protože asistent rozhodčího odmával ofsajd. Hra se přesunula na druhou stranu hřiště, k míči se dostal hostující Miroslav Tomek a přesnou, tvrdou ranou k tyči poslal hosty do překvapivého vedení, 0:1. V 6. minutě mohl Vltavín srovnat po obrovském závaru, ale zvládli hosté míč odkopnout do bezpečí. O dvě minuty později stříleli domácí z úhlu a veterán Víšek v hostující brance vyrazil na roh. Z rohu přišlo další nebezpečí a Víšek se opět vyznamenal a míč letící k tyči dokázal vyrazit. Hra se poté vyrovnala a dlouhé minuty se bojovalo ve středu pole bez vážnějších šancí. Až ve 33. minutě se benešovský útočník prosadil přes dva protihráče do úniku, ale bránící hráči ho poté dostihli a obrali o míč. Ve 34. minutě se po centru do domácího vápna zrodil velký závar, v němž se nejlépe zorientoval Dominik Dušek a poslal míč do sítě, 0:2. 

Vltavínský tlak brzdily nepřesnosti

Domácí šli do druhé půle hned se třemi změnami v sestavě. Ani to však jejich hru příliš neoživilo. Snaha o útočení vidět byla, ale nepřesností na straně Vltavínu bylo až příliš. Hosté se soustředili především na kvalitní defenzivu. První vážnější příležitost přišla v 69. minutě. Vltavínský hráč ale sám před Víškem přestřelil branku. V závěru se spíše bojovalo, než hrálo. Bylo k vidění několik tvrdších zákroků, které byly odměněny žlutými kartami. 



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , T. Freisler [-] (46. L. Trávníček [-] ) , D. Čejda [-] , P. Pejša [-] , O. Šípek [-] (46. D. Matějka [-] ) , T. Kuchař [-] (86. L. Kühnel [-] ) , D. Jaroš [-] (46. F. Mysliveček [-] ) , L. Veselý [-] , B. Abena [-] (71. A. Kokeš [-] ) , D. Podzimek [-]

SK Benešov
P. Víšek [-] - D. Pedro [-] , O. Brokeš [-] , R. Kalod [-] (90. T. Ziman [-] ) , D. Filip [-] , P. Roháč [-] , M. Tomek [-] , D. Dušek [-] (80. O. Vosáhlo [-] ) , M. Lička [-] (90. M. Sládek [-] ) , V. Ježdík [-] , Z. Vrňák [-]

ŽK: 83. O. Šípek , 87. D. Matějka , 88. D. Tichý - 47. D. Pedro , 67. D. Filip , 74. D. Dušek , 90. M. Lička .
Hráči zápasu: P. Víšek .
Počet diváků: 236. Rozhodčí: Rouček Karel - PLZÁK Daniel, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích