Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 14:30

7.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby mezi Domažlicemi a béčkem Plzně vítěze nepoznalo


Branky


12

Tradiční derby mezi Domažlicemi a Plzní nabídlo šest branek, dvě červené karty a skončilo remízou. Do utkání nemohl pro zranění nastoupit David Limberský, pro kterého by to byl hodně pikantní duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka vyzněla lépe pro hosty

Plzeň přijela na derby do Domažlic i s hráči áčka Kayambou, Faltou a Pachlopníkem. Domácím chyběl pro zranění explzeňský David Limberský. Ve druhé minutě kopali domácí první roh utkání a hned se dostali k nebezpečnému zakončení, které musel likvidovat golman Mrózek. Ve 4. minutě kontrovali hosté, ale i domácí brankář Brych míč za svá záda nepustil. V 10. minutě si zracoval míč na rohu velkého vápna Petr Došlý a rozhodl se pro střelu z úhlu, kterou nachytal plzeňského gólmana, 1:0. Ve 14. minutě se domácí dostali do rychlého brejku, zakončoval Došlý a brankář Mrózek skvěle míč lapil a zabránil jistému gólu. V 17. minutě si Falta před vápnem narazil s Kayambou, prošel do vápna a jeho zpětnou přihrávku uklidil do sítě Adam Vrba, 1:1. Ve 21. minutě se ve vápně dostal k hlavičce Pachlopník, ale branku těsně netrefil. O tři minuty později zkoušel štěstí domácí Brabec, jeho střela však mířila kousek vedle. Ve 29. minutě dostal míč do vápna Joel Ngandu Kayamba, v souboji jeden na jednoho si poradil s bránícím hráčem a střelou na vzdálenější tyč skóroval, 1:2. Ve 34. minutě předvedl velmi tvrdý zákrok na Pachlopníka domácí Teršl a dostal rovnou červenou kartu. Hostující mladík byl ze hřiště odnesen na nosítkách a musel střídat. Podle nejnovějších zpráv má Pachlopník poraněné vazy i meniskus a minimálně podzimní část pro něj skončila. V první minutě nastavení hosté převedli pouze obranný odkop, obrana Domažlic zaváhala a Matyáš Kodýtek, který střídal zraněného Pachlopníka, zakončil samostatný únik na brankáře úspěšně, 1:3. Hned po rozehrávce domácí nakopli míč dopředu, po několika soubojích dostal přihrávku za obranu František Dvořák a určil poločasové skóre 2:3.

Došlý vyrovnal na góly, Kodýtek na vyloučené

V 56. minutě domácí vhazovali míč od postranní čáry, poté přenesli hru na druhou stranu, odkud z úhlu vypálil Petr Došlý a srovnal na 3:3. V 64. minutě inkasoval druhou žlutou kartu během čtyř minut Kodýtek a musel předčasně pod sprchy. Obě karty byly uděleny za fauly ve středu hřiště. Domácí byli vyrovnáním povzbuzení, zatímco hosté zaskočení. Domažličtí drželi míč na svých kopačkách, ale do šancí se nedostávali. V 70. minutě měli velkou možnost hosté. Vrba se hnal sám na brankáře Brycha, který plzeňskému útočníkovi skočil pod nohy a odehrál míč na roh. V první minutě nastavení domácí sice dostali míč do plzeňské branky, ale z ofsajdu. Obě mužstva tak berou po bodu.

 

Zdroj:Web FC Viktoria Plzeň

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Plzeň B
Josef Parlásek - hlavní trenér: Dobrý zápas pro naše mladé kluky, cenné zkušenosti. Všichni to odmakali, nebyl tam jediný hráč, kterému bych vytknul přístup či nasazení. Pro neutrálního diváka to bylo určitě zajímavé a pěkné utkání plné emocí. Škoda, že když jsme měli početní převahu a vedli 3:1, nechali jsme si hned dát gól. To bylo asi rozhodující, protože soupeř pak vycítil šanci a už to zase bylo jiné. Domažlice zjednodušily hru, mají vysoké a dobré hráče vepředu a s tím my máme dlouhodobě problémy. Je to hodně o zkušenostech – výběr řešení v ofenzivě a v defenzivě. Musím ještě pochválit kluky z áčka, že k zápasu dobře přistoupili a pomohli nám.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - P. Mužík [-] , D. Černý [-] (59. D. Pinc [-] ) , J. Teršl [-] , K. Pavlík [-] (89. T. Kuhajda [-] ) , M. Mlynařík [-] , P. Došlý [-] , D. Brabec [-] (79. V. Černý [-] ) , M. Rychnovský [-] , V. Uzlík [-] (46. T. Holík [-] ) , F. Dvořák [-]

FC Viktoria Plzeň B
O. Mrózek [-] - D. Fišer [-] , Š. Falta [-] , O. Pachlopník [-] (36. M. Kodýdek [-] ) , K. Žilák [-] , A. Vrba [-] (80. K. Krátký [-] ) , J. Kayamba [-] (62. T. Jedlička [-] ) , J. Kolerus [-] (80. P. Gaszczyk [-] ) , M. Šimek [-] , A. Pešek [-] , P. Vacek [-]

ŽK: 5. V. Uzlík , 38. P. Mužík , 86. P. Došlý - 40. J. Kayamba , 50. J. Kolerus , 60. M. Kodýdek . ČK: 34. J. Teršl - 64. M. Kodýdek .
Hráči zápasu: P. Došlý - A. Vrba .
Počet diváků: 478. Rozhodčí: Rejžek Pavel - VRCHOTA Jaroslav, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Štěpán Koreš
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhrají domácí Domažlice, úzce spolupracují a myslím si, že chtějí, aby byla v Domažlicích druhá liga i pro své plzeňské odchovance.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích