2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Čácha zařídil dvěma góly výhru Admiry nad Příbramí


Branky


8

Domácí Admira, která postrádala několik zraněných hráčů, porazila béčkou Příbrami 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čácha poslal domácí do vedení

Domácí postrádali šest zraněných hráčů včetně kanonýra Zahálky. Hosté byli po dobrém vstupu do soutěže mírným favoritem a to také prvních dvacet minut potvrzovali, když měli územní převahu. Žádné větší šance si ale Příbram nevytvořila. Hra se postupem času vyrovnala a domácí začali hrozit. Ve 27. minutě zakončoval Douděra a Bleha v příbramské brance musel být pozorný. Ve 35. minutě zahrával domácí Trajhan přímý kop, brankář Bleha míč pouze vyrazil a dobíhající Martin Čácha poslal domácí do vedení 1:0. V poslední minutě se domácí dostali do brejku a Michálek se hnal sám na brankáře Blehu, který jej ale vychytal. Z pokračující akce hlavičkoval Záruba nad hostující branku.

Admira uhájila tři body

V 54. minutě zahrozili po rohovém kopu hosté, ve skrumáži se ale nejlépe zorientoval gólman Keller a zažehnal nebezpečí. V 56. minutě zahrávali hosté další roh a Čácha na brankové čáře zabránil jistému gólu. Z následného protiútoku zakončoval Douděra, ale Bleha byl připravený. V 60. minutě centroval zleva domácí Fric, bránící Alhassan míč sice odhlavičkoval, ale pouze do míst, kde byl připravený Martin Čácha, který tvrdou střelou k tyči zvýšil na 2:0. V 62. minutě zahrávali hosté přímý kop ze strany, gólman Keller míč pouze vyrazil a dorážející Vojtěch Lukavský zblízka snížil na 2:1. V 68. minutě střílel z přímého kopu Čácha, ale branku netrefil. V 85. minutě zakončoval domácí Douděra, ale branku netrefil. Hosté se snažili o vyrovnání, ale naráželi na kvalitní soupeřovu obranu. Domácí až do konce ubránili těsné vedení.

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.

Hodnocení trenéra Admiry Praha Františka Peřiny, hráče Michala Douděry a sestřih branek.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - Š. Skalický [-] , V. Záruba [-] , O. Herc [-] , J. Trajhan [-] (60. M. Čermák [-] ) , J. Michálek [-] (87. M. Heinzel [-] ) , V. Venc [-] , M. Čácha [-] (75. T. Pavlata [-] ) , J. Martinic [-] (87. J. Mošna [-] ) , M. Fric [-] , M. Douděra [-]

FK Příbram B
O. Bleha [-] - J. Vokřínek [-] , R. Alhassan [-] (63. J. Hošek [-] ) , V. Lukavský [-] , V. Jelínek [-] (69. J. Dvořák [-] ) , S. Gabriel [-] , D. Budínský [-] (46. S. Cmiljanovič [-] ) , P. Švestka [-] (87. A. Kareš [-] ) , V. Kolář [-] , D. Vott [-] , L. Vostárek [-]

Hráči zápasu: M. Čácha .
Počet diváků: 323. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - VRCHOTA Jaroslav, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů