3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vyšehrad potvrdil roli favorita a porazil Hostouň


Branky


8

Vyšehrad si připsal další výhru a na druhém místě tabulky ztrácí jediný bod na Domažlice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Vyšehradu korunoval střídající Kubeš

Od úvodních minut měli domácí hráči převahu. Hned zkraje utkání se do dvou příležitostí dostal kapitán Drobílek. Nejprve přešel ve 3. minutě přes dva bránící hráče a jeho ránu zastavilo až břevna za zády brankáře Tetoura a o chvíli později se probil do vápna a jeho zakončení Tetour skvěle vykopl nohou. V 7. minutě zakončoval ve vápně Suchan, ale hosté ho dokázali zablokovat. V 17. minutě zakončoval po rohovém kopu z dorážky Tokar a Tetoura opět zachránilo břevno. Ve 34. minutě se dostali do šance i hosté. Hucek ale hlavičkoval nad branku domácích. Ve 39. minutě museli domácí střídat a zraněného Čejku nahradil Kubeš. Ve 42. minutě domácí po autovém vhazování zakombinovali, Tvaroh nacentroval před bránu, míč proletěl až na zadní tyč, kam si naběhl osamocený Matěj Kubeš a doklepl míč do sítě, 1:0.

Hosté vyrovnali pouze na minutu

I po přestávce byli domácí aktivnější. Kapitán Drobílek trefil po průniku do vápna v 53. minutě opět břevno, míč se odrazil na brankovou čáru a ven z branky. Domácí reklamovali branku, ale neúspěšně. V 57.  minutě se k odražnému míči dostal Vandas, ale přestřelil. V 64. minutě zakončoval další akci Drobílek a Tetour musel zasahovat a míč vyrazil. V 70. minutě se dostali hosté do brejku, následoval ostrý centr do vápna, Štěpán Hájek a střetl s brankářem Koubou a míč doslova dotlačil do sítě, 1:1. V 71. minutě zahrával domácí Suchan rohový kop, na ten si naskočil Michal Vaněk a vrátil domácím vedení, 2:1. V 74. minutě pálil nebezpečně Suchan, ale jeho ránu pod břevno Tetour pokryl. Hostující brankář vychytal i Kubeše v 80. minutě a držel svůj tým ve hře. V 90. minutě se hostující brankář vydal daleko ze své svatyně, míč mu ale sebral Hroník a Matěj Kubeš přeloboval obránce a určil konečné skóre 3:1.

 

Zdroj: Web FC Slavoj Vyšehrad

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Měli jsme výborný vstup do zápasu, ale nedali jsme gól, kdy proti nám byl výborně chytající Tetour i nastřelená břevna jeho brány. Nepočítaje pohárový zápas v Mladé Boleslavi, povedl se nám herně tak dobrý vstup do utkání poprvé. Kluci se dobře pohybovali, rychle reagovali, byli stále na míči, vyhrávali osobní souboje, jen chyběl ten gól, aby se ráz hry změnil v náš prospěch. Pak jsme trochu zpomalili, soupeř měl i jednu šanci nebo pološanci, před koncem první půle však přišla po autovém vhazování naše krásná akce: zakončil ji Matěj Kubeš, který jen chvíli předtím přišel na hřiště. Také při vstupu do druhé půle jsme byli aktivní a přicházely šance – hlavně po standardkách. Díky tomu jsme dali druhý gól na 2:1 hned poté, co Hostouň vyrovnala na 1:1. Třetí gól jsme přidali až úplně v závěru. Podobně jako před týdnem ve Varech jsme mohli i tento zápas rozhodnout mnohem dříve, takže by se nám pak hrálo lépe, nicméně tři body jsme získali. Na druhou stranu máme bohužel celkově už pět zraněných hráčů.

Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Rozhodly individuality v týmu Vyšehradu, protože Drobílek a Suchan jsou rozdílovými hráči rozhodně vyšší úrovně než třetí ligy. Jejich vedení míče, který jim neodskakuje, kombinace, sehranost a kvalitní přihrávky, navíc vše provedené v rychlosti, byly hodně znát. Je radost se na ně dívat. Domácí vyhráli zaslouženě, místy nás hodně přehrávali, místy ale byla hra vyrovnaná. Chyběl nám obránce a kapitán Petr Trapp, náš nejzkušenější hráč, ale s tím se musíme umět popasovat. Chyběl nám však také další velmi zkušený fotbalista Jirka Kabele, bývalý hráč Vyšehradu, i to bylo pro nás obrovské oslabení. Přesto jsme se snažili hru v poli urovnat, měli jsme i nějaké pološance a ve druhé půli vyrovnali na 1:1, nic to nemění na zasloužené výhře Vyšehradu, jemuž ke třem bodům gratuluji.



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
M. Kouba [-] (88. P. Lorenz [-] ) - P. Tvaroh [-] , M. Vaněk [-] , F. Čejka [-] (39. M. Kubeš [-] ) , L. Hroník [-] , D. Tokar [-] (72. M. Vojta [-] ) , P. Vandas [-] , T. Topol [-] , F. Drobílek [-] , J. Suchan [-] , M. Opluštil [-]

Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - D. Dostál [-] (60. J. Neruda [-] ) , P. Hovorka [-] (60. O. Soukup [-] ) , Š. Hájek [-] , M. Kubáň [-] (76. V. Mentberger [-] ) , A. Vlasák [-] , K. Charvát [-] , Z. Hucek [-] , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] (84. L. Gajdošík [-] ) , J. Pavlík [-]

ŽK: 33. D. Tokar , 48. M. Kubeš - 58. Z. Hucek .
Hráči zápasu: M. Kubeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kvítek Michael - LINHART Martin, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích