D. Kovář 43. (p.)
J. Mlika 80.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:15

5.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokolov se konečně dočkal výhry, překvapivě porazil FC Písek


Branky


43. D. Kovář (p.) , 80. J. Mlika - 55. P. Schramhauser
10

Utkání hrané na podmáčeném hřišti rozhodl deset minut před koncem veterán Mlika.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporná penalta v závěru poločasu

Písek vstupoval do utkání v Sokolově v roli favorita. Hostům však vůbec nepřály podmínky. Hřiště bylo nasáklé vodou a tvořily se kaluže. Tyto podmínky zhatili jakoukoliv snahu o kombinační fotbal a vyhovovaly domácímu týmu a jeho bojovnému stylu hry. Hosté sice byli fotbalovéjší, ale šance si vytvořit nedokázali. Ve 43. minutě Sokolov zahrával rohový kop, po kterém sudí Paták nařídil pokutový kop, což se hostům vůbec nelíbilo. V jeho exekuci se postavil Daniel Kovář a s přehledem překonal brankáře Satrapu, 1:0.

Veterán Mlika rozhodl

Písečtí vstoupili do druhé půle aktivně a zatlačili domácí na jejich obrannou polovinu. V 55. minutě zahrávali hosté přímý kop z poloviny hřiště, dlouhý míč do vápna si našel Patrik Schramhauser a hlavou srovnal na 1:1. Písečtí pokračovali v náporu. Kalouskovu střelu dokázali domácí zblokovat na roh. V 70. minutě střílel opět Kalousek, ale branku přestřelil. O chvíli později střílel z vápna Schramhauser, ale jeho ránu k tyči dokázal domácí brankář vytáhnout na rohový kop. Domácí zahrozili v 80. minutě. Řezáč přešel po lajně přes dva bránící hráče, odcentroval a na zadní tyč si naběhl 41letý Jiří Mlika a dopravil míč do opuštěné branky, 2:1. Hosté se snažili alespoň o vyrovnání, ale Kulík svou střelou minul branku. Domácí ubojovali závěr utkání a po dlouhé době se mohli radovat z výhry.

 

Zdroj: Web FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Jiří Štěpán - trenér: Do utkání na velmi těžkém terénu jsme vstoupili opět dobře. I když to byl boj v silném dešti, nakonec jsme se po pěkné kombinaci dostali ve 28. minutě do velké šance, kdy jak Mliku, tak následně dorážku Fišera zlikvidoval hostující brankář. Ve 43. minutě byl při standartní situaci ve vápně faulován Hajdo a následně z pokutového kopu nás poslal do vedení Kovář. V poločase jsme si říkali že musíme hrát neustále tak aktivně a agresivně, jako se nám dařilo v prvním poločase. Bohužel jsme ze standartní situace inkasovali a bylo to 1:1. Soupeř byl v tu chvíli lepším týmem na hřišti. Chvilku nám trvalo než jsme se opět srovnali a dostali se do tempa. Zvládli jsme to a v 80. minutě nás Mlika poslal opět do vedení. I závěr jsme zvládli a vyhráli 2:1. Je to pro nás cenné vítězství a jsme nesmírně rád, že jsme utkání zvládli. Na druhou stranu si uvědomujeme, že je před námi dlouhá cesta a pokusíme se na dnešní výkon navázat ve středu, kdy hrajeme v Králově Dvoře.




Sestavy


FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - P. Bílek [-] (62. M. Olah [-] ) , D. Kolář [-] , J. Mlika [-] (90. S. Strmiska [-] ) , P. Fišer [-] (62. M. Stockner [-] ) , J. Blažek [-] , D. Kovář [-] (75. L. Šulc [-] ) , P. Řezáč [-] , V. Čermuš [-] , V. Neudert [-] , D. Hajdo [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , O. Sajtl [-] , A. Kotrba [-] , V. Hrachovec [-] (70. J. Stejskal [-] ) , O. Běloušek [-] , F. Belej [-] , M. Kalousek [-] (85. A. Petr [-] ) , D. Pravda [-] (46. K. Kulík [-] ) , P. Schramhauser [-] (85. T. Bílý [-] ) , M. Volf [-]

ŽK: 54. D. Hajdo , 70. M. Stockner - 22. D. Pravda , 75. O. Sajtl .
Hráči zápasu: J. Mlika .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PATÁK Michal - DUDA Miroslav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostů, Sokolov je pro mě s týmem Rakovníka adeptem na sestup.

Tip: výhra hostů