1:1
(0:0)
76. D. Nátr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:30

4.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Posílené béčko Plzně remizovalo doma s Motorletem


Branky


12

Hned šest posil z kádru ligového áčka vytáhla doma Plzeň proti Motorletu. Přesto se hosté nezalekli a utkání skončilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzeňští své situace překombinovali

V brance Plzně nastoupil Tvrdoň, obranu vyztužil Ndiaye, v záloze se objevil Hlavatý a útočná trojice Plzně budila respekt nejvíce. Celá trojice byla složena z áčkařů Matějky, Kopice a Pachlopníka. Motorlet vstoupil do utkání opatrně a vlastně takovou hru předváděl celý první poločas. Hosté si byli vědomi ofenzivních kvalit soupeře a soustředili se na pevnou obranu. Domácí měli více ze hry, ale až příliš často kombinovali daleko od branky Motorletu. Když už se Plzeň dostala do šance, nedokázal nikdo zakončit a hráči raději volili ještě další přihrávku. První poločas tak skončil bez branek.

Domácí šli do vedení, hosté vyrovnali.

Utkání pokračovalo ve stejném duchu i po změně stran. V 51. minutě se domácí dočkali vedoucí branky. K přímému kopu ze 22 metrů se postavil Karel Žilák a trefil se krásně. Mihálek v hostující brance neměl nárok, 1:0. V 76. minutě však z první vážnější šance hosté vyrovnali. Rataj zatáhl míč po straně do vápna a Dominik Nátr svou ranou srovnal na 1:1. Plzeňští dále drželi míč, ale šance si nevypracovávali. To hosté mohli skóre otočit, ale Rataj svou šanci nedal. Oba týmy se tak rozešly smírně.

 

Zdroje: Web FC Viktoria PlzeňWeb FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Josef Parlásek - trenér: Panuje zklamání, že jsme nedovedli zápas do vítězného konce. Chyběla nám k tomu ale větší rychlost, kvalita a ofenzivní přesnost. Ve finální a předfinální fázi jsme spoustu situací řešili pomalu a složitě. Místo střely přihráváme, místo centru zasekáváme a hrajeme zpátky, což umožní soupeři se v obraně zorganizovat. Do druhého poločasu jsme vstoupili tlakem, vytvořili si šance a šli do vedení 1:0. Škoda, že jsme po vstřeleném gólu trošku přestali hrát. Zbytečně jsme ztráceli míč a soupeř z jedné šance vyrovnal.

FK Motorlet Praha, s.r.o.
Martin Poustka - trenér: Vzhledem k tomu, v jakém složení proti nám Plzeň nastoupila, tak jsme minimálně v první půli k soupeři chovali přílišný respekt. Z kluků nebyla cítit taková odvaha a odhodlání k sebevědomému výkonu, jaký jsme jim vtloukali do hlavy. Nicméně kvalitní obrannou hrou jsme, kromě úvodu, Plzeň do gólových šancí nepouštěli. Je pravdou, že někdy si to Plzeňští zkomplikovali sami, když už se ta branková příležitost ukázala, tak to chtěli vylepšit. I v prvním poločase jsme si vytvořili dvě zajímavé příležitosti, z kterých jsme mohli gól dát my. Nicméně kluci pracovali jako kolektiv, jako tým. Ve druhém poločase jsme kladli důraz na větší odvahu, nicméně domácí na nás nastoupili hodně aktivně. Vytěžili z toho standardní situaci, kterou proměnili. I dál se snažili rozhodnout utkání, ale jejich šance jsme přežili. Následně jsme změnili rozestavění a hráli na mnohem větší riziko a tahle cesta a odvaha nám přinesla kýžené vyrovnání. Potom jsme ještě nakonec mohli po pěkné akci získat vedení na svou stranu. Je třeba přiznat, že Plzeň častěji držela míč, měla víc statistických údajů z hlediska střel a standardních situaci. Bod bereme a je pro nás v tu danou chvíli, s ohledem na kvalitu hráčů Plzně, velice cenný. Teď nás čeká Králův Dvůr. Mají za sebou zatím jen jeden zápas a bude těžké odhadnout s čím na nás vyrukují.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
M. Tvrdoň [-] - P. Gaszczyk [-] (46. M. Kodýdek [-] ) , D. Fišer [-] , M. Ndiaye [-] (60. M. Šimek [-] ) , L. Matějka [-] (73. A. Kronus [-] ) , M. Hlavatý [-] , M. Šoul [-] , K. Žilák [-] , O. Pachlopník [-] (83. A. Vrba [-] ) , A. Pešek [-] , J. Kopic [-] (73. K. Krátký [-] )

FK Motorlet Praha, s.r.o.
M. Mihálek [-] - P. Gilian [-] , J. Hauer [-] (71. D. Krajinský [-] ) , J. Walter [-] (88. D. Hrabina [-] ) , J. Dolejš [-] , D. Žížala [-] (83. P. Václavík [-] ) , A. Fotr [-] (71. D. Scharf [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Rataj [-] , D. Nátr [-] (88. F. Zelenka [-] ) , M. Čepelák [-]

ŽK: 90. K. Žilák - 68. M. Rataj .
Hráči zápasu: K. Žilák - D. Nátr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tupý Petr - MATYŠ Jakub, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

4-1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích