1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:15

4.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Admira udolala Vltavín, rozhodla jediná branka


Branky


12

První výhry v sezóně se dočkala Admira, která v derby jedinou brankou Douděry zdolala Loko Vltavín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Douděrova paráda znamenala vedení domácích

Utkání začalo opatrně z obou stran. Domácí měli míč častěji na svých kopačkách, ale daleko od soupeřovi branky. První možnost měli až ve 24. minutě hosté, ale Šípkova hlavička skončila nad Kellerovou brankou. Ve 28. minutě šli hosté do rychlého brejku, nejprve zakončoval Veselý a poté Keller Šípkovu dorážku vytlačil na spojnici břevna a tyčky. Ve 29. minutě hostující brankář Štorc vyběhl daleko z branky, aby odkopnul míč před Michálkem, to se mu povedlo, ale pouze k autové čáře, odkud asi ze čtyřiceti metrů Michal Douděra zkusil štěstí a vyplatilo se. Záložník Admiry přeloboval gólmana a jeho dalekonosný pokus skončil v brance, 1:0. Hosté dále hrozili. Po rychlé kombinaci zakončoval ve 35. minutě Veselý, ale Keller znovu situaci vyřešil a míč vyrazil. Domácí zahrozili v závěru po rohu, Michálek ale Štorce nepřekonal. Poločas tak skončil vedením Admiry 1:0.

Hosté vyrovnat nedokázali

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Byl to spíš boj, než hra. Hosté se snažili s blížícím se koncem vyrovnat, to ale nahrávalo domácí hře na brejky. V 80. minutě střílel z přímého kopu hostující Šípek vedle. Poté bylo k vidění několik závarů v domácím vápně, ale úspěšný pro hosty žádný z nich nebyl. V závěru ještě hasil brejk za cenu červené karty hostující Kühnel. Domácí si tak vybojovali první výhru v letošní sezóně.

 

Hodnocení asistenta Admiry Jana Sobotky, hráče Michala Douděry a gól:

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Fric [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-] , M. Douděra [-] (87. M. Čermák [-] ) , J. Panýrek [-] (75. Š. Skalický [-] ) , J. Michálek [-] (87. T. Pavlata [-] ) , V. Venc [-] , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] (81. J. Trajhan [-] ) , V. Záruba [-]

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , C. Maione [-] , P. Pejša [-] , L. Trávníček [-] (70. D. Jaroš [-] ) , D. Matějka [-] (77. D. Čejda [-] ) , D. Klimenda [-] (77. T. Kuchař [-] ) , O. Šípek [-] , L. Veselý [-] , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-]

ŽK: 58. J. Panýrek - 45. L. Trávníček , 49. D. Matějka , 90. D. Čejda . ČK: 90. L. Kühnel .
Hráči zápasu: M. Douděra .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - KVAČEK Jan, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

2-2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů