Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2021 19:30

4.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek doma pod umělým osvětlením otočil duel s Benešovem, přestože hrál v deseti


10

Benešov měl již potřetí v sezóně dlouhou výhodu jednoho muže v poli. Ani tentokrát však hosté nezvítězili. Naopak ztratili jednobrankové vedení a odvážejí si prohru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí v závěru do deseti

V úvodu zápasu byli aktivnější domácí, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách. Písek si vypracoval i několik zajímavých příležitostí, ale veterán Víšek v hostující brance kryl střelu Koreše i hlavičku Kulíka. V další zajímavé šanci střílel Kalousek nad Víškovu svatyni. Poté se neujalo ani další zakončení Koreše. Stejně dopadla také šance Voráčka. Hosté potrestali domácí nemohoucnost v koncovce ve 36. minutě. Přímý kop ze značné vzdálenosti namířil přímo na branku Jakub Vosáhlo, gólman Satrapa míč neudržel a skončil za jeho zády, 0:1. Domácí se nadále tlačili do útoku, ale zakončení Koreše bylo nepřesné. Těsně před koncem poločasu se hostující Kalod dral do útoku a Kulík jej zastavil pouze za cenu faulu, který znamenal červenou kartu. Domácí tak odcházeli do kabin již pouze v deseti a s jednobrankovým mankem.

Fantastický obrat Písku

V úvodu drhé půle hosté využívali převahu jednoho muže v poli a dostávali se do šancí. Vosáhla i Kulhavého ale vychytal brankář Satrapa, který tak odčinil hrubku při vedoucím gólu Benešova. V 60. minutě skončila Volfova šance rohovým kopem, po kterém se ke střele dostal Štěpán Koreš a krásnou ranou srovnal na 1:1. V 66. minutě se kousek před vápněm odhodlal ke střele domácí Marek Kalousek a další krásnou ranou otočil stav utkání na 2:1. V 77. minutě přišla rychlá akce domácí a Patrik Schramhauser Belejovu přihrávku přeměnil v branku, když obstřelil brankáře. Pro hosta z Táborska to byla první branka v prvním utkání za Písek. V 88. minutě pečetil výhru domácích další mladík Jakub Stejskal, který se dostal za obranu a přeloboval o generaci staršího Víška, 4:1. V nastavení si mohl připsat druhou trefu v utkání Koreš, ale Víšek dobrým zákrokem odvrátil ještě větší pohromu pro Benešov. 



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , O. Sajtl [-] (84. A. Petr [-] ) , M. Voráček [-] (84. M. Mařík [-] ) , O. Běloušek [-] , V. Hrachovec [-] , M. Kalousek [-] (74. J. Stejskal [-] ) , D. Pravda [-] (59. P. Schramhauser [-] ) , Š. Pineau [-] (46. F. Belej [-] ) , M. Volf [-] , K. Kulík [-]

SK Benešov
P. Víšek [-] - D. Filip [-] , K. Kulhavý [-] , O. Brokeš [-] (78. M. Lička [-] ) , J. Vosáhlo [-] , P. Roháč [-] , R. Kalod [-] , M. Tomek [-] (72. M. Krunert [-] ) , D. Dušek [-] (78. P. Srb [-] ) , D. Pedro [-] (72. O. Vosáhlo [-] ) , Z. Vrňák [-]

ŽK: 71. V. Hrachovec - 30. M. Tomek , 45. R. Kalod , 79. O. Vosáhlo , 90. Z. Vrňák . ČK: 45. K. Kulík .
Hráči zápasu: M. Kalousek .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Kubec Václav - LANGMAJER Lukáš, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

3-1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích