0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:15

3.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokolovu se nedaří, po nepovedené druhé půli prohrál s Povltavskou Fotbalovou Akademií


Branky


9

Druhý poločas a v něm čtyři branky do domácí sítě. Povltavská Fotbalová Akademie získala v Sokolově všechny body. Domácí se trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas téměř bez šancí

První poločas nabídl spíše bojovný fotbal ve středu hřiště, mnoho soubojů, ale také nepřesností. Ve 12. minutě domácí brankář Richter neodhadl vysoký centr, který již směřoval do brány, ale jeden z beků situaci zachránil na brankové čáře. Pro diváka nudný fotbal přinesl největší šanci až těsně před poločasem. Střelu domácích ze střední vzdálenosti gólman Grégr vyrazil s vypětím všech sil do tyče. Více zajímavých momentů první půle nenabídla.

Hosté vstřelili čtyři branky

V 51. minutě se hosté dostali k centru z levé strany a zkušený Štěpán Kučera hlavou otevřel skóre, 0:1. Po hodině hry zahrávali hosté nepřímý kop, po přistrčení vyslal Patrik Nehoda dělovku, která skončila pod břevnem domácí branky, 0:2. V 67. minutě skončilo za zády Richtera i zakončení Ladislava Volešáka, 0:3 a bylo rozhodnuto. V 91. minutě ještě zvýšil na 0:4 střídající Ondřej Bicinc. Sokolovu tak vůbec nevyšla druhá půle, zatímco hosté mohli být velice spokojení.

 

Zdroj:Web FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Jiří Štěpán - trenér: Do zápasu jsme šli s cílem navázat na výkony z předešlých utkání a zvítězit. Začátek utkání byl z obou stran opatrný. V průběhu poločasu jsme se několikrát dostali do slibných šancí. Tu největší měl Lukáš Šulc, když v zakončení ve skluzu netrefil prázdnou branku. Ještě jsme zásluhou Krličky nastřelili tyč, ale přežili jsme i nějaké šance soupeře. Největší jejich šanci v závěru poločasu zlikvidoval Richter. Bohužel jsme v druhém poločase nenavázali na výkon z toho prvního. Nejprve jsme inkasovali ze standartní situace. Následně soupeř zahrával nepřímý volný kop po naší malé domů. Tvrdou ranou zvýšil na 2:0. Když jsme inkasovali na 3:0, tak jsme v sobě nenašli vnitřní sílu se zápasem něco udělat. Dostali jsme další branku na 4:0. Bohužel se nám výsledkově, ale ani herně zápas nevydařil. Věřím, že uděláme vše pro to, abychom se dobře připravili na další mistrovské utkání.




Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Richter [-] - S. Strmiska [-] , L. Šulc [-] (83. P. Bílek [-] ) , M. Olah [-] (62. J. Mlika [-] ) , D. Kolář [-] , J. Blažek [-] , D. Kovář [-] (83. M. Stockner [-] ) , P. Řezáč [-] , V. Čermuš [-] (62. P. Fišer [-] ) , V. Neudert [-] (70. D. Hajdo [-] ) , D. Krlička [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
D. Grégr [-] - J. Košata [-] (70. L. Puchmertl [-] ) , O. Hodosi [-] (65. P. Janota [-] ) , A. Lanc [-] (65. Š. Těžký [-] ) , L. Jakobovský [-] , P. Nehoda [-] , J. Michalec [-] (74. O. Bicenc [-] ) , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , F. Štěpánek [-] (74. I. Šumilov [-] )

ŽK: 45. S. Strmiska , 46. V. Neudert , 80. V. Čermuš - 55. O. Hodosi , 72. P. Nehoda , 85. I. Šumilov .
Hráči zápasu: Š. Kučera .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Pavel Paluska
Tip experta: výhra hostů

Sokolov se krčí na konci tabulky.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích