Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:15

3.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín díky skvělé poslední desetiminutovce první půle porazil Rakovník, Pejša vstřelil hattrick


Branky


34. D. Matějka , 36. C. Maione , 40. P. Pejša , 45. P. Pejša , 68. P. Pejša - 57. . Ainca , 61. . Na
9

Rakovník sehrál na hřišti Vltavínu až na deset minut vyrovnaný zápas, těch deset minut však rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní převaha hostů, poté kanonáda domácích

Rakovník nastoupil na hřiště nebojácně a v úvodních minutách měli hosté více ze hry. Hosté zahrozili z rohového kopu ve 12. minutě, ale následně se Vltavín dostal do rychlého brejku, který musel hasit až gólman Bolshakov. Ve 25. minutě hosté vyhráli několik hlavičkových soubojů ve středu hřiště a dostali se až k zakončení, které ale bylo nepřesné i díky teči domácího beka. Po rohovém kopu a následné skrumáži ve vápně se hosté dostali ke střele, kterou domácí brankář pouze sledoval. Naštěstí pro něj rána nemířila mezi tři tyče. Ve 34. minutě zahrávali domácí rohový kop a přesný centr si naskočil David Matějka a poslat Vltavín do vedení 1:0. Ve 36. minutě se za hostující obranu po přihrávce do uličky dostal Carlo Maria Maione, poradil si i s Bolshakovem a zvýšil na 2:0. Ve 40. minutě přišla další přihrávka za rozhozenou hostující obranu, Petr Pejša krásně přeloboval padajícího brankáře a zvýšil na 3:0. Ve 45.minutě domácí vyslali přízemní centr do vápna, který ve skluzu uklidil do sítě Petr Pejša a stanovil tak poločasové skóre 4:0.

Rakovník snížil, poté dokonal Pejša hattrick

Rakovník provedl o přestávce dvě střídání. Ze hry odešel i veterán a hrající asistent trenéra Jiří Novotný. Domácí ale byli rozjetí. Po pěti minutách hry se vytáhl Bolshakov, když reflexivně vyrazil hlačku jednoho z domácích hráčů. V 57. minutě chybovala domácí obrany, kdy brankář Štorc trefil odkopem vlastního beka, odražený míč si našel Agostinho Aianca Júnior a neměl problém trefit odkrytou branku, 4:1. Rakovník se nevzdával. V 62. minutě si za obranu naběhl Mohamed Kysse Hajezy Na Nbatche a přeloboval vybíhajícího Štorce, 4:2. Rázem byl zápas o poznání dramatičtější, avšak pouze chvíli. V 69. minutě domácí zahrávali standardní situaci, míč se kutálel ve skrumáži před brankou a Petr Pejša jej dokázal dostat do sítě. 5:2. O pět minut později mohli hosté snížit, ale střela jednoho z jejich hráčů letěla těsně nad břevno. V utkání plném branek tak domácí zvítězili vysoko 5:2.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - L. Veselý [-] , D. Tichý [-] , A. Kokeš [-] (74. L. Kühnel [-] ) , D. Podzimek [-] , P. Pejša [-] , D. Matějka [-] , D. Klimenda [-] , O. Šípek [-] (80. D. Jaroš [-] ) , L. Trávníček [-] , C. Maione [-] (88. T. Freisler [-] )

SK Rakovník
I. Bolshakov [-] - M. Rendla [-] , R. Hamouz [-] (71. J. Červený [-] ) , P. Duchoň [-] , I. Ahmin [-] (45. D. Mašek [-] ) , J. Šindler [-] (84. . Moreira [-] ) , . Ainca [-] , J. Novotný [-] (46. I. Doucoure [-] ) , D. Hradecký [-] , . Na [-] , B. Traore [-] (84. M. Lachheb [-] )

ŽK: 64. D. Matějka , 69. L. Veselý - 34. J. Šindler , 43. R. Hamouz .
Hráči zápasu: P. Pejša .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tesař Tomáš - TUPÝ Petr, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Pavel Paluska
Tip experta: remíza

Tady bude plichta. Jsou to vyrovnané týmy.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích