3:1
(2:1)
45. P. Kasl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty zatím pokračují bez ztráty bodu, Kšice neměli nejmenší naději


Branky


25. V. Chudáček (vl.) , 43. J. Daněk , 83. R. Táborek - 45. P. Kasl
0

Tentokrát se potkaly dva týmy s odlišný vkročením do sezóny. Zatímco Trpísty si hravě poradily s nováčkem soutěže Borem, Kšice podlehly zatím skvělým Kladrubům. To ale v podstatě nic neznamenalo, protože, jak jsem již zmínil. Trpísty čekalo v prvním kole snadné sousto a Kšice se zase musely v Kladrubech obejít hned bez několika hráčů kteří museli posílit A-tým. Takže stále zůstávaly hosté asi mírným favoritem, ale každopádně bylo zaděláno na zajímavé utkání. To nakonec výsledkově tak trochu přišlo, ale Kšice hrály velmi chabý fotbal, ve všem byly pozadu a nakonec zaslouženě prohrály. Trpísty se tak zaředili mezi elitní, zatím neporaženou, čtveřici, tedy mezi suverénní Baník Stříbro, technické Konstantinovy Lázně a zatím černého koně z Kladrub. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se srazili vlastní brankou

Domácí začali velmi aktivně a soupeře jasně přehrávali. Kšice tak vytvářely pod tlakem mnoho chyb a jednou z nich byla i vlastní branka, která dostala v pětadvacáté minutě Trpísty na koně. Jakub Wintrle hledal nízkým centrem volného Robina Táborka, ale do jeho přihrávky strčil nohu Václav Chudáček, který si tak míč srazil do vlastí brány. V závěru druhé půle se poté domácí dostali do dvoubrankového vedení, když Jakub Wintrle trefil soupeřova obránce, od kterého se míč odrazil k Jindřichu Daňkovi, jenž pouze přeloboval brankáře. Kšice ale nezůstaly pozadu a brzy se prosadily gólem do kabiny také. Když Kšice rozehrály centrem do vápna rohový kop, jenž na zadní tyči namířil do brány nehlídaý Petr Kasl.

Trpísty si výsledek pohlídaly

Ve druhé půli se příliš nedělo. Trpísty se snažili uhájit své vedení a hosté se se vší vervou snažili vyrovnat ale byli naprosto bezmocní. Asi patnáct minut soupeře skutečně mírně přehrávali, ale pokaždé ztroskotali na výorném domácím brankáři a jejich gólový apetit je postupně přecházel. Hrál se celkem nezáživný zápas, který až ve třiaosmdesáté minutě definitivně vyjasnil Robin Táborek, který tak rozhodl o vítězství svého týmu.  Kšice kopaly přímý kop, ale trefily pouze zeď a levý záložník Trpíst přihrál Jakubu Wintrlemu, který prodloužil na unikajícícho Robina Táborka a ten mazáckou střelou mezi nohy definitivni poupravil konečný stav. Hosté už nic nevymysleli a tak bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (TJ Trpísty): Já jsem určitě spokojený. Vyhráli jsme druhý zápas a soupeře jsme k ničemu nepustili. Kluci, všichni do jednoho, podali skvělý výkon a já jim za něj děkuji. Vstup do sezóny máme skvělý a doufám, že na něj jen navážeme. Těžkou zkouškou už nám bude příští utkání proti Újezdu.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Spokojený tedy rozhodně nejsem. Odehráli jsme opravdu strašné utkání. Byla to opravdu bída. Ve všem jsme byli pozadu, neměli jsme odražené balóny a nic se nedařilo. To vyplývalo z laxního přístupu hráčů, kteří si asi mysleli, že se Trpísty porazí samy. Už od začátku naši hráči působili, jakoby už nemohli a na nic se také nezmohli. Jediné, co jsme v utkání předvedla byl jedna světlejší čtvrthodinka ve druhé půli, kdy to alespoň náznakem trochu vypadalo.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Sláma [-] , R. Táborek [-] , P. Roman [-] , M. Dvořák [-] - M. Schuster [-] , M. Hyťha [-] , J. Daněk [-] , P. Braha [-] (83. J. Dvořák [-] ) - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] -

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - J. Janout [-] (49. P. Kasal [-] ) , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] (46. A. Smetana [-] ) , M. Bureš [-] (46. J. Holub [-] ) - P. Jankov [-] , M. Kövary [-] (83. K. Hornyicki [-] ) , P. Šnebergr [-] - P. Kasl [-] , P. Janout [-] - J. Pařízek [-] (46. V. Berta [-] )

Místo: Trpísty. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - KUBAŠTA Stanislav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.