Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd na svém hřišti deklasoval Trpísty a stoupá tabulkou


0

Tohle mělo být poměrně zajímavé a vyrovnané utkání. Újezdu začátek sezóny vyšel zhruba podobně, jako jejich nynějšímu soupeři. Trpísty byli ke konci minulé sezóny velkým černým koněm celé soutěže a forma Sparty naopak v závěru spíše klesala. A v vodu této sezóny na to oba týmy z velké části poměrně navázaly. V tomto utkání byl ale jasně dominantiní pouze jeden z nich. A to byli domácí. Trpísty utkání proti skvělému Újezdu prostě nezvládli a podlehly mu drtivým rozdílem v poměru 1:7. Mnoha fanouškům se po tomto debaklu asi v hlavě ozvala ona ta známá filmová věta "Toto je Sparta!", kterou vykřikl ve filmu 300 bitva u Termophyl král Leonidas, když do jámy skopl perského posla. Jak vystihující, že? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný závěr Sparty rozhodl

Domácí byli už od začátku jasně lepší a na hřišti si dělali to, co chtěli. Soupeře měli úplně v hrsti a od začátku bylo pouze otázkou, kdy dají první branku. Na tu se dlouho čekat nemuselo, protože Sparta si už v deváté minutě dokázala balón doťukat až do vápna, kde se dostal k Janu Podlesnému, ten chladnokrevně zakončil a brankáři Marecllovi nedal jedinou šanci. I nadále domácí dominovali a tak se otázka, kdy vstřelí první gól, pouze pozměnila na otázku, kolik jich ještě vstřelí. Už v jedenadvacáté po velmi podobné kombinaci, jako při prvním zásahu, zakončoval rozvlnil bez zaváhání síť také obránce a kapitán Pavel Pavlík. Poté talk domácích maličko ustával a do hry se dostali také hosté, kteří toho dokázali využít a dostat se zpět do hry kontaktní brankou. Přihrávku za obranu dostal Jakub Wintrle, který napoprvé ještě v samostatném úniku brankáře nepřekonal, ale poté už balón dorazil do sítě. To ale Spartu jen nakoplo a ukázalo se, že gól hostí byl spíše v jejich neprospěch. Opět se domácím podařila šikovná kombinace ze hry, v jejímž závěru se prosadil Martin Dvořák. A konec první půle byl ještě drtivější. Ve třiačtyřicáté minutě se domácí prosadili znovu, když se ujal pokus Jana Podlesného a o minutu déle si René Táborek ukopl balón a na dlouhou nohu už našel pouze před ním stojícího Milana Stoklasu, který šel sám na branku a nezaváhal.

Trpísty začaly dobře, ale bez nadějných vyhlídek z tempa opadly

Tprísty nezačaly druhou půli vůbec špatně. Vytvořily si několik málo šancí a poté dokonce i nastřelily tyčku Mrázkovy svatyně. Ale gólově se nedokázaly prosadit a postupně opět uvadaly, až nakonec udeřili opět domácí. Ujal se dobrý pokus Milana Sotklasy, který nedal brankáři prakticky žádnou šanci. Poté nastala krátká odmlka a z tempa se postupně ustupovalo. Újezd sice vstřelil ještě jednu branku, když kapitán Pavel Pavlík upravil na konečných 7:1, ale to už bylo celkem jedno. Byla to pouze estetická úprava a na třech bodech pro domácí už se nic neměnilo. Újezd se tak posunul na třetí místo tabulky za Konstantinovy Lázně a Jiskru Třemešné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dneska jsme je jasně přehráli. Není k tomu ani moc, co říkat. Soupeř přijel jen v jedenácti lidech a tím to úplně začalo. Fyzička odešla dřív a vůbec nestíhali. Pro nás to bylo pohodové vítězství.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Dnes jsme byli bez šance. Sešlo se nás pouze jedenáct a museli jsem to zkrátka slepit z toho, co bylo. Újezd si vypomohl několika kluky z A-mužstva a v první půli si s námi dělali, co chtěli. Ve druhém už malinko polevili, ale to už nám nebylo nic platné, protože nebylo oč hrát. My jsme navíc hráli špatně a byli jsme úplně bez pohybu.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Pavlík [-] , V. Mergl [-] - M. Dvořák [-] (53. R. Chrastina [-] ) , P. Chejnovský [-] , K. Tůša [-] , J. Horváth [-] , P. Jadlovský [-] , M. Stoklasa [-] - J. Podlesný [-] , D. Bukva [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , J. Sláma [-] - P. Braha [-] , J. Daněk [-] , R. Táborek [-] , R. Vrška [-] , M. Hyťha [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] -

ŽK: 56. P. Chejnovský - 19. R. Vrška .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Robert - BUČAN Ondřej (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.