3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:30

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováčci se přetahovaly až do samotného závěru, než je musel rozsoudit penaltový rozstřel


Branky


0

Kdo byl v tomto utkání favoritem? Těžko říct, oba dva jsou nováčci soutěže a oba dva se zatím příliš neukázali. Oba dva také zatím stále čekali na své první body. Brod měl poněkud snadnější vstup do sezóny, když narazil na dalšího známého nováčka, Kokašice, ale podlehl mu 3:0. Poté také nezvládl duel s Jiskrou Třemešné a prezentoval se zatím jako jasný adept na boj o záchranu. To samé vlastně i Bor, vítěz minulého ročníku čtvrté třídy. Sokol ale přes léto, už tak moladý kádr, ještě více omladil a teprve se sehrával. Pokroky mezi zápasy byly ale markantní. I když ve druhém utkání podlehl Újezdu ještě větším rozdílem, než předtím Trpístům, výkon byl o dost kvalitnější. Teď ale stály oba celky proti sobě a bylo otázkou, který z nich si poradí dnes lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor šel do vedení, ale Brod si odpověď našel

Utkání to bylo od prvních chvil vyrovnané, hra se přelévala z jedné strany na druhou, jako na tenise a diváci se mohli kochat velkým množstvím různých šancí ze hry na obou stranách. Zatímco mladý Bor byl běhavější a pohyblivější, domácí sázeli na sílu a větší přehled na hřišti. Na první gól se ale čekalo dlouho, až se nakonec přihlásil o slovo Sokol Bor, suverén loňské sezóny v nižší soutěži. Ujala se přesně mířená trefa Antonína Zouhara, který brankáři zkrátka nedal šanci. Poté se chvíli hrálo za vyrovnaného stavu a čekalo se, co příjde dál, zda se bude hrát dále bez branek, nebo se prosadí podruhé Bor a odskočí na nadějnější rozdíl, nebo se trefí Brod a bude se hrát znovu od nuly. Pravdou byla až ta třetí možnost. Brod dokázal odpovědět ve dvaačtyřicáté minutě, když Petr Kutílek od půlky přeběhl až k brance, po cestě obešel hned několik protihráčů, v závěru si vychutnal i posledního beka a střelou podél brankáře vrátil svůj tým, vůbec prvním gólem Brodu v nové sezóně, do hry. 

Opačný scénář, ale v konečném výsledku to samé

Ve druhé polovině se hra prakticky nezměnila a oba celky si dál šly za svými prvními body. Tentokrát se ale poprvé ze tři zápasy dostali do vedení Brodští. Domácí útočník zatáhl balón do útoku po křídle a perfektní rovnoběžnou přihrávkou s brankovou čarou našel Martina Bernase, který míč vlastně jen doklepl do brány. Domácí se pak snažili udržet si své první vedení, co možná nejdéle, ale ani oni v tomto směru nakonec nepochodili. Už v šestašedesáté minutě dokázal propálit brankáře Vít Kalčík a bylo opět vyrovnáno. Tento stav ale přetrvával nakonec i po uplynulých devadesáti minutách a tak v obou týmu museli svěřit důvěru několikaa hráčům, kteří při dělbě bodů rozhodnou o tom poslední, třetím bodu.

Zkušenější měl pevnější nervy

Penaltový rozstřel Boru moc nevyšel. V celkovém penaltovém výsledku vyhráli domácí 4:2, poté, co proměnili vše, co mohli, což soupeř nedokázal. Druhý bod tak zaslouženě zůstal v Brodu, ale Bor smutnit nemusí, i on se totiž svého prvního bodu dočkal.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Dnes to v našem podání byl úplně perfektní zápas. Všichni zabrali a ještě přidali přesně tak, jak jsme si před utkáním řekli a bylo to hned vidět. Řekli jsme si po posledním utkání, že k tomu nemůžeme mít takovýto přístup a musíme do toho dát více svých sil a pak už to buď půjde, nebo ne, ale my musíme hrát naplno. Dnes se všechno zvedlo. Disciplína, hra, výsledek a dokonce i docházka, jelikož jsme měli hned tři hráče na střídání. Ukázalo se, že když nás bude více a můžeme se porůznu doplnit, nebo prostřídat, nemusí to být až takový problém. Myslím, že se teď dá říct, že můžeme hrát s každým soupeřem. S tou Jiskrou to byl asi trochu úlet, ale dnes jsme se zvedli o sto procent a zvládli jsme konečně bodovat.

TJ Sokol Bor B
(Sokol Bor): Bor se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - D. Novák [-] , J. Mlynár [-] , M. Bernas [-] , V. Křehlík [-] , Z. Pytlík [-] (51. P. Jarušek [-] ) , A. Ardeleánu [-] , L. Kopáček [-] , P. Kutílek [-] , F. Janda [-] (46. B. Zapletal [-] ) , M. Hišem [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - V. Kalčík [-] , L. Pták [-] , V. Boško [-] , J. Boško [-] , R. Tomaka [-] , F. Fikar [-] , J. Maczko [-] , J. Zíka [-] (72. P. Podlipský [-] ) , R. Mikulička [-] , A. Zouhar [-]

ŽK: 14. M. Hišem , 24. V. Křehlík , 50. B. Zapletal .
Místo: Lom. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Černý Tomáš - KOPÁČEK Radek (N), KYSELÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.