2:1p.
(0:1)
26. V. Danko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O překvapení se postaral Bor B, který ubojoval dva body proti Lesné


Branky


50. V. Boško - 26. V. Danko
0

Toto je velké překvapení. I když se Lesné zatím příliš nedaří, moc fanoučků však přesto nedávalo Boru v jejich vzájemném utkání mnoho šancí. Bor měl před utkáním zatím jen jeden bod za remízu s Brodem, ale ostatním týmům zatím vůbec nestačil, ačkoli se mílovými kroky zlepšoval. Lesná měla také málo, pouze tři. Podlehla totiž Stříbru i Jiskře Třemešné a stačila pouze na Kokašice, tedy na tým, který také postoupil z nižší soutěže. Proti Boru však Lesná klopýtla. Sice po první půli vedla, ale poté se od soupeře nedokázala odtrhnout a inkasovala. O celkové dělbě bodů tak nakonec musel rozhodovat až penaltový rozstřel, který ovládl nakonec Bor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná soupeře přehrávala a vedla

Lesná měla už od počátku územní převahu a nováčka soutěže celkem jasně přehrávalo. Dlouho se však hosté nemohli prosadit. Vytvářeli si jen drobné šance a na první gól se muselo čekat. Avšak nakonec to stejně přišlo. Balón dostal do dobré pozice kanonýr Lesné, Vasil Danko, pro kterého už nebyl problém dostat balón do brány. I nadále byla o něco lepší Lesná, ale, když už si konečně vytvořila o něco lepší a nadějnější šanci, domácí tým podržel brankář Šroubek. Domácí ale začli s postupným taktickým prostřídáváním a čím dál více se soupeři vyrovnávali. A tak se před druhou půlí dokázali domácí udržet v těsném závěsu za svým sokem, což se později úkazalo být klíčové.

Domácí opět posílily a vyrovnali

Hned z kraje druhého poločasu poslal domácí kouč na hřiště už třetího hráče borského A-týmu a opět svůj tým trochu vyztožil. Malou kuriozitou tohoto střídání však je, že na hřiště poslal František Pták sám sebe. To dostalo domácí tým ještě o něco více do hry a začali soupeře přehrávat. Stále ztráceli jednu branku, a tak se kupředu tlačili s velkou chutí. Lesná přijala svou roli a přizpůsobila se soupeři defenzivní taktikou, v níž si ale rychle dokázali domácí najít skulinku. Bor si vytvořil velký nápor, díky němuž nakonec překonal gólmana Vladimír Boško. Hned na to poslali domácí na hřiště další posilu a Lesné nezbývalo, než se v obraně soustředit ještě o něco více. Tentokrát se jí to ale dařilo daleko lépe, a když náhodou nebyla úplně jistá, tak podržel hosty skvělý brankář Lupša. Z toho mohla Lesná těžit a dokázala si v závěru navíc vytvářet mnoho šancí z rychlých brejků, ale i domácí brankář svůj tým podržel. Zkrátka bylo v závěru na obou stranách, nač koukat, ale branky už se žádný tým nedočkal a na řadu musely přijít penalty.

Penalty ovládl zkušenější

Proč zkušenější? Zatímco Lesná si letos penaltový rozstřel zatím neměla možnost vyzkoušet, Bor už za sebou jeden takový test měl. Proti Brodu zatím nepochodil, ale napravil to nyní proti Lesné. Ta nezvládla dva své pokusy, a to Boru stačilo, aby její chyby řádně potrestal. O druhém bodu tak bylo rozhodnuto a my jen můžeme doufat, že Bor bude v podobných výkonech pokračovat nadále a přiblíží se tak více úrovni III. Třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Utkání bylo od začátku celkem vyrovnané, ale poté přebral postupně iniciativu soupeř. My jsme ale perfektně zvládli druhý poločas a mohli jsme tam klidně rozhodnout. Nepovedlo se, ale přesto jsme se dvěma body spokojení. Ale chtěl bych ještě také vyzdvihnout výkon brankáře Šroubka, který nás v klíčových chvíli také dost podržel.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Měli jsme od začátku územní převahu a dostali jsme se do vedení, ale domácí poté využili střídání hned čtyř hráčů svého A-týmu a zatlačili nás. Měli jsme sice ještě pár nadějných protiútoků při soupeřovu náporu, ale stejně jako nás, tak i je podržel dobrý výkon brankáře a rozhodnout musely penalty, ve kterých byl soupeř šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - P. Zeman [-] , J. Boško [-] (35. J. Zíka [-] ) , P. Podlipský [-] (51. J. Maczko [-] ) , V. Boško [-] , L. Pták [-] (48. F. Pták [-] ) , V. Kalčík [-] , R. Tomaka [-] , F. Fikar [-] , R. Mikulička [-] , Z. Bachroň [-] (28. M. Hocmann [-] )

TJ Lesná
J. Lupša [-] - R. Prexl [-] , V. Danko [-] - M. Baran st. [-] , V. Šesták [-] , P. Karafiát [-] (56. R. Danko [-] ) , J. Malý [-] - M. Baran ml. [-] , V. Danko [-] - R. Vavřička [-] , D. Tkáč [-]

ŽK: 5. Z. Bachroň , 30. P. Zeman , 47. J. Zíka , 88. J. Maczko - 47. D. Tkáč . ČK: 53. D. Tkáč .
Místo: Bor. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KYSELÝ Václav (N), UHLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.