1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor nečekaně porazil Konstantinovy Lázně, stačil mu jen jeden gól


Branky


0

Lázně podle očekávání svého nováčkovského soupeře přehrávaly, ale demotivaovala je vlastní neproduktivita a postupně opadávaly. Bor se zase dostával do hry a díky sudím nařízené penaltě vstřelil jediný gól utkání. Své vedení si poté už ohlídal a nyní může slavit opravdu velmi dobrý skalp, na který nedosáhly a nedosáhnou ani mnohem kvalitnější a papírově silnější celky, než je nováček letošního ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně měly mnoho šancí, ale neprosazovaly se

Podle očekávání začali lépe hosté, kteří měli více ze hry a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Během chvíle si vytvořili hned čtyři opravdu téměř jisté, kterých rozhodně měli využít, ale dvakrát je zastavil brankář a dvakrát pálili mimo. Tím, že se vůbec neprosazovaly jejich motivace klesala a jejich aktivita opadala. Bor začal hru vyrovnávat a zbytek první půle už si ohlídal. Brankově se nikdo neprosadil a domácí měli dobře nakročeno k velkému úspěchu.

Rozhodla jediná branka a jediná penalta, radoval se nováček

I začátek druhé půle byl vyrovnaný, ale postupně se dostával Bor více a více do hry, až se nakonec stalo to, že svého kvalitního soupeře chvílemi i přehrával, při čemž si vytvořil i jednu dobrou šanci, při které byl faulovaný a sudí nařídil v jeho prospěch penaltu za faul na Zouhara. K té se postavil útočník Zdeněk Bachroň, který nekompromisní střelou nedal brankáři žádnou šanci. Lázně se sice poté ještě dostávaly k šancím a snažily se vyrovnat, ale Bor je šikovně držel na uzdě a navíc i on sám měl minimálně jednu velmi dobrou šanci, když měl perfektní šanci Hlaváč, ale ten se rozhodl akci spomalit a pokusil se zbytečně o kličku, při které o balń přišel, dostal se k němu ale opět Zouhar, který o něj byl ale tvrdě opět připraven, a to ve vápně. Tentokrát už se ale sudí při sporném zákroku pro pokutový kop nerozhodl, ale ani to už Bor o jeho tři body nepřipravilo. Pro Lázně je to nejspíš velká ztráta.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Soupeř byl od začátku utkání lepší, ale nedokázal se prosazovat a my jsme hru poté srovnali. Ve druhé půli jsme byli chvílemi také lepší a nakonec rozhodl pokutový kop v náš prospěch. Zbytek utkání byl vyrovnaný, oba týmy ještě měli několik šancí, ale my už jsme si to ohlídali a nikdo už se neprosadil. My jsme velmi spokojení s vítězstvím, které je pro nás velmi cenné.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - Z. Bachroň [-] , P. Podlipský [-] (71. J. Boško [-] ) , V. Hlaváč [-] , V. Kalčík [-] , L. Pták [-] (23. V. Boško [-] ) , J. Maczko [-] , F. Fikar [-] , R. Tomaka [-] , A. Zouhar [-] , J. Marcínek [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - R. Zabloudil [-] , M. Surovčík [-] , J. Píha [-] , M. Stehlík [-] - Š. Zwettler [-] , A. Kolář [-] , J. Velich [-] , J. Štrobl [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-]

Místo: Bor. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - KYSELÝ Václav (N), ZEMAN Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.