Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod vedl v desáté minutě 2:0, nakonec ale o dvě branky Lesné podlehl


0

Brod prožil nad očekávání skvělý úvod utkání, kdy zprvu Lesnou přehrával a dostal se během první desetiminutovky do vedení 2:0. Lesná pak ale zabrala, využila svých zkušeností a ještě do konce poločasu utkání vyrovnala. Ve druhém navíc přidala ještě dvě branky a rozhodla o svém vítězství. Nakonec to pro Lesnou dopadlo daleko lépe, než se mohlo zprvu zdát, ale Brod zkrátka ztrácel natolik, že mu nemohl pomoci ani tak skvělý vstup. To znamená, že nováček si tak pouze upevnil své místo na dně tabulky a se zase posouvá o něco výše a blíže ke středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skutečně vydařený vstup v podání Brodu

Brod nic neřešil a do utkání velmi nabuzený vlétl pravou nohou napřed. Lesnou zaskočil hned v úvodu a těsně po uplynutí první minuty se dostal balón do skrumáže před brankou Lesné a k tomu se dostal Zbyněk Pytlík, který s ním přehledem rozvlnil síť. Lesná byl jako opařená a Brod ji stále přehrával a ještě v závěru první desetiminutovky zvedl ruce na hlavu ještě jednou, když po akci téměř jako přes kopírák v souladu s tou první, skóroval opět Zbyněk Pytlík. Lesná byla na kolenou. Domácí ji dokonale zaskočili a i nadále ji přehrávali, ale postupen času se začali hosté zvedat vyrovnávat domácímu celku, až nakonec ve čtyřiadvacáté minutě snížil Vasil Danko, což jeho tým celkem nakoplo. Od té doby se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém Lesná hrála velmi chytře a zbytečně se nikam přehnaně netlačila. Šance byly na obou stranách, ale už se zdálo, že do konce půle již nikdo žádné nevyužije, ale to byl omyl. Gólem do kabin v poslední minutě vyrovnal Radek Vavřička a Lesná byla definitivně zpět ve hře a před Brodem stál ještě velmi těžký úkol, v který Lesné zpočátku utkání snad ani nedoufala.

Hosté to vzali do svých rukou

Ve druhé půli ale začal Brod doplácet na yzickou nepřipravenost a hosté měli vše pevně ve své hrsti. Na hřišti dominovali, měli více ze hry a soupeře přehrávali už po všech směrech. Stále ale hráli velmi sebevědomě, nikam se zbytečně netlačili a byli si téměř jistí, že zápas dokáží ještě v poklidu otočit. Tento obrat nakonec dokonali už v sedmdesáté minutě, a tak žádné větší drama už nedopustili. Trefil se Pavel Karafiát, který definitivně připravil Brod o jeho nadějné vedení z první desetiminutovky. Zbytek utkání už se spíše jen dohrával. Brod se příliš na nic nezmohl a hosté si v klidu kráčeli za třemi body. Na závěr ještě definitivně stvrdil výhru lesné Miroslav Baran st., který počtvrté rozvlnil brodskou síť a bylo hotovo. Lesná tak ukázala své pevné nervy, velké zkušenosti a svou dobrou kvalitu. Z brzkého prohrávání se nesložila a v poklidu ho otočila. Já smekám.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Do zápasu jsme vstoupili o sto procent lépe, než v tom minulém týdnu. Hra se zlepšila a po všech stránkách jsme se zlepšili, ale doplatili jsme na fyzickou nepřipravenost a malý počet hráčů. Ale jak říkám, oproti minulému týdnu to byl sympatický výkon, myslím, že to rozhodně nebylo v našem podání špatné. Vedli jsme 2:0, ale brzy jsme inkasovali a nechali jsme soupeře vyrovnat, ale já jsem beztak spokojený, myslím, že to byl dobrý zápas.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Vyhráli jsme tedy 4:2, ale než jsme se stačili rozkoukat, tak už jsme prohrávali po vlastních chybách a po vlastní nedůslednosti 0:2. Poté jsme ale získali územní převahu a dokázali jsme do konce poločasu vyrovnat. Druhý poločas už se ale hrál jen na jednu bránu, ale my se letos trápíme v koncovce, a i když jsme vedli už 3:2, tak to pořád bylo takové nejisté. Ono je to v našem podání letos strašně křečovité. Prohráli jsme tři domácí zápasy a všichni se bojí, aby něco nezkazili a podobně a o to je to horší.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - P. Jarušek [-] , P. Jonáš [-] , D. Novák [-] (55. J. Mlynár [-] ) , Z. Pytlík [-] , J. Werner [-] (46. V. Květoň [-] ) , A. Ulbrich [-] , L. Kulíř [-] , L. Kubalík [-] , V. Křehlík [-] , A. Janovec [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - P. Karafiát [-] , V. Šesták [-] , M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] - M. Baran ml. [-] , V. Danko [-] (89. M. Goubej [-] ) - M. Gangur [-] (89. J. Lazorka [-] )

ŽK: 76. L. Kulíř - 80. V. Danko .
Místo: Lom. Počet diváků: 22. Rozhodčí: Loukota Petr - KOPÁČEK Radek (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.