Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd opět podcenil soupeře a Zadní Chodov jej obral o bod


Branky


0

Sparta Dlouhý Újezd se nemůže stále poučit. Celý rok ztrácí opravdu velmi nadějná vedení, a to třeba i několikrát v zápase. Když zkrátka slibně vede, ukojí se tím a přestane hrát. To samé se mu stalo také proti soupeři ze sestupových pater tabulky, Baníku Zadní Chodov. Újezd vedl velmi rychle o dvě branky a v šestadvacáté minutě držel vedení 3:1. Jenže pak přestal hrát a přišel útlum. Do hry se začal dostávat Baník, který jednou brankou ještě do poločasu snížil a ve druhé půli utkání otočil na 4:3. Sparta musela v závěru tedy ještě dotahovat a už to vypadalo, že to nezvládne, ale minutu před koncem nakonec vyrovnala a poslala utkání do penalt, při kterých ještě vydřela bod navíc. V tabulce se tak posunula na třetí místo, ale o něj ho ještě v neděli mohou připravit Lázně a Jiskra Třemešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhý Újezd si vše zbytečně zkomplikoval

Újezd měl v první půli opravdu téměř drtivou převahu a už v jedenácté minutě ho do vedení dostal Karel Tůša, jeden z nejvýraznějších hráčů celého utkání. Poté se Karel Tůša ještě při obrovské příležitosti neprosadil, ale za dalších jedenáct minut přidal další gól. Újezd už vedl 2:0 a zdálo se, že je zaděláno na pořádný debakl, ale Zadní Chodov byl proti a z ojedinělé akci díky zásahu Josefa Květoně, nakoenc snížil. Újezd si z toho nic ale nedělal a vytvářel si další šance. Další tutovku ale poté spálil Karel Tůša, ale v šestadvacáté minutě to za něj napravil Petr Hlůžek. Poté měl Újezd další řádku velkých šancí, ale střelecky se mu moc nedařilo. Sudí poté dokonce nařídil v jeho prospěch pokutový kop, ale ani tan mu k navýšení skóre nepomohl. A hádejte, kdo ho nevyužil. Ano, Karel Tůša. V závěru půle tak přišla řada ještě na domácí tým, který po trefě Eduarda Pikla dokázal ještě sížit na rozdíl jedné branky a stále se držel ve hře. 

Újezd úplně odpadl

Hned v první minutě druhé půle se prosadil Eduard Pikl znovu a bylo vyrovnáno. Újezd zároveň naprosto odpadl a od té doby byl na hřišti v podstatě jen Zadní Chodov. Domácí svého soupeře jednoznačně přehrávali a pokračovalo se za velmi zbrklého dirigování tempa v podání Chodova. Bylo to velmi nepohledné utkání a výkon, ale to diváky mrzet nemuselo, protože branky v utkání padali a málo jich nebylo. V sedmašedesáté minutě navíc Baník definitivně dokonal obrat utkání, když se trefil Michal Mazanec. Dlouho se pak zdálo, že Baník urve v tomto utkání překvapivě všechny tři velmi cenné body, což by byl ohromný úspěch. Jenomže, to by to nesměl být smolař Baník Zadní Chodov. V devětaosmdesáté minutě se totiž šťastně prosadil Milan Stoklasa, který poslal utkání do penalt.

Souboj o horší selhání

Vetšinou to při penaltách bývá o tom, kdo dá více branek, ale tady to bylo spíše o tom, kdo jich dá méně. Oba týmy se při dovednostní disciplíně více trápily a vůbec se jim nadřalio, za což ostatně hovoří penaltový výsledek 1:2. Ale i to se počítá, Újezd má dva body a může za ně být hodně rád.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): V první půli jsme hráli naprosto skvěle, a kdybychom vedli třeba 6:0, tak se nikdo nemohl divit. Jenže poločas skončil jen 3:2. Ve druhé půli, ale naši úplně odešli, a jakoby tam vůbec nebyli. Hrál se úplně trapný fotbal. Ne, opravdu, s fotbalem to nemělo vůbec nic společného. My jsme nakonec prohrávali 4:3 a minutu před koncem nás ještě zachránil Stoklasa, který poslal utkání do penalt. Druhým poločasem jsem ale opravdu hodně znechucený.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - F. Řezábek [-] , L. Květoň [-] , M. Founě [-] , M. Mazanec [-] - J. Kurčík [-] , P. Lukáš [-] (45. L. Belobrad [-] ) , R. Mazanec [-] - E. Pikl [-] , J. Květoň [-] (45. V. Skura [-] ) - M. Danko [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] , E. Dravecký [-] , P. Jadlovský [-] - P. Houda [-] (60. R. Chrastina [-] ) , D. Bukva [-] , M. Stoklasa [-] , P. Pavlík [-] (45. J. Horváth [-] ) - P. Hlůžek [-] - K. Tůša [-] , P. Chejnovský [-]

ŽK: 88. M. Mazanec - 23. P. Houda , 50. M. Stoklasa , 75. K. Tůša .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Lukáš - KOČKA Stanislav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.