3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra porážkou Lázní opět vyrovnává špičku tabulky


Branky


0

Třemešné se momentálně nepotýká se zrovna nejlepší formou, její výkony bychom do grafu mohli zakreslilt, jako sinusoidu. Někdy perfektní, někdy hrozné. Jiskra je tedy schopná jak vyhrát s kýmkoli, tak ale s kýmkoli prohrát. A to se potvrdilo znovu i tentokrát. Lázně byly, jakožto tým, bojující o postupové příčky a momentálně velmi silný, velkým favoritem, ale tentokrát nevstřelily jediný gól. Naopak, Jiskra třemi zásahy rozhodla a bodově vyrovnává třetí Trpísty a předskakuje Lázně. Trpísty mají ale ještě své utkání osmnáctého kola před sebou a Lázně mají také utkání k dobru za volný víkend pro vypadnutí Kokašic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně ztrácely od začátku

Konstantinovy Lázně ndorazily na hřiště Jikry v absolutní pohodě a od začátku mírně ztrácely, ale ani Jiskra nehrála žádný překrásný fotbal, kterým by svéhou soupeře drtivě přehrávala, a tak se hrálo celkem klidné a divácky nepříliš atraktivní utkání. Jiskra si dokázala několik měnších šancí vytvořit, ale dlouho to vypadalo, že se v první půli diváci branky asi nedočkají, ale nakonec tomu tak nebylo. V sedmatřicáté minutě dokázal přetavit jeden ze svých pokusů v rozdílovou branku Miroslav Malich a Jiskra vedla 1:0. Tento náskok už v poledních minutách udržela a po první půli tak měla k bodům svkěle nakročeno.

Malich rozhodl

Ve druhé půli se hrál velmi podobný fotbal, jako v půli první, ale tentokrát se Miroslav Malich dokázal trefit už v první desetiminutovce, a tím Lázeňské definitivně odrovbal. Domácí působili ve zbytku utkání ještě odevzdaněji a pro Jiskru nebylo už žádným problémem hru kontrolovat a dojít si pro tři body. Její výhru nakonec ještě v osmdesáté minutě potvrdil Radim Ebenhöh, a Jiskra tak nakonec dokzala zvítězit 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačili vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - J. Schön [-] , M. Šmehyl [-] , M. Malich [-] , T. Duraj [-] , J. Marcínek [-] , T. Veselý [-] (80. M. Burian [-] ) , K. Ebenhöh [-] , V. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , R. Zabloudil [-] , M. Kolářský [-] - V. Kolář [-] , M. Surovčík [-] , J. Zábranský [-] , J. Velich [-] - J. Míšek [-] (70. V. Zwettler [-] ) , P. Holík [-]

Místo: Třemešné. Počet diváků: 25. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - TOMAN Jaroslav (N), MEZEI Juraj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.