2:3p.
(0:1)
21. P. Kasl
65. A. Smetana (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice zaskočily Jiskru a po penaltách jí porazily


Branky


60. V. Novotný , 73. M. Šmehyl - 21. P. Kasl , 65. A. Smetana (p.)
0

Janým favoritem tohoto zápasu byla Jiskra Třemešné, ale z mnoha předchozích zkušeností i z tohoto kola víme, že v této soutěži to bývá často především nevýhoda. A to se potvrdilo i tentorkát Jiskra totiž v utkání proti snaživým Kšicím dvakrát prohrávala, ale i přes dvě vyorvnání už nestačila zápas otočit na svou stranu, a tak se muselo pokračovat penaltovým rozstřelem, který měl rozhodnut o zbylém bod. Ten si nakonec přivlastnili Kšičtí. Jiskra si ale i přes prohru v tabulce polepšila, protože se díky jednomu bodu posunula na třetí místo před Halži, která měla o víkendu volno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice měly navrch, ale moc z převahy nevyždímaly

Kšice byly od začátku lepší, rozhodně výraznější a aktivnější a dokázaly si vytvářet i celkem dost šancí, čímž Jiskru určitě pořádně zaskočily. V jedenadvacáté minutě se dokonce trefil díky přímému kopu Petr Kasl, který nic nevymýšlel a rovnou vystřeli, a dostal tak Kšice do slibného vedení. Zdálo se, že by lepší hosté mohli ještě do konce půle své vedení navýšit a více se tak přiblížit bodům, ale ze hry už se jim tolik nedařilo a podruhé už vsítit nedokázali. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1 a před druhou půlí bylo vše stále ještě otevřené.

Kšicím pomohla penalta, ale na tři body už to nestačilo

Ve druhé půli už hosté tak výrazní nebyli a Třemešné toho zlepšením výkonu dokázala využít a mírně souepře přehrávala. V šedesáté minutě pak sice díky Vlastimilu Svobodovy dokázala vyrovnat, ale vzápětí o vyrovnaný stav zase přišla, když hostům trochu pomohla využítá penalta Aleše Smetany. Asi patnáct minut před koncem se však nyní už lepší Jiskra dokázala prosadit znovu a po přesné střele Matěje Šmehyla opět vyrovnala. Teď byla na koni a mohla utkání rozhodnout ve svůj prospěch. Ale Kšice se nakoenc už ve zbytku utkání ubránily a dovedly utkání k pro ně určitě úspěšným penaltám.

Rozhodla jediná chybička

Oběma týmům se při penaltách dařilo a po jednom se střídali na obou stranách střelci, kteří neváhali. Jeden, který uděal chybu a netrefil se se však přesto našel, a to bylo rozhodující. Černého Petra si nakoenc vytáhl hráč Jiskry Třemešné, a tak jeho jediný omyl rozhodl o prohře Jiskry a o tom, že druhý bod poputuje do Kšic.



Ohlasy k zápasu


V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.
TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát: My jsme odehráli dobrý zápas. Minimálně v první půli jsme byli rozhodě lepší a ve druhé jsme se přinejmenším dokázali soupeře udržet. Je škoda, že jsme nepřidali v první půli více branek, kterými bychom si zbytek zápasu trochu usnadnili a nejspíš bychom díky tomu i zvítězili. I tak jsme ale spokojení, dva body jsou pěkný přínosem a musím pochváit i všechny kluky, protože podali skvělý výkon.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - M. Malich [-] , L. Slavík [-] , K. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-] , M. Burian [-] , M. Šmehyl [-] , T. Veselý [-] (70. J. Drgáč [-] ) , V. Novotný [-] , P. Duraj [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] - P. Jankov [-] , P. Kasal [-] - P. Kasl [-] , J. Pařízek [-] , D. Bednář [-] - P. Kaprhál [-]

Místo: Třemešné. Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - MARCINEK Josef (N), JANOUT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.