Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná přejela Lázně a definitivně rozhodla o své záchraně


0

Lesné se sice letso příliš nedaří, ale její fotbalové kvality jí přesto nikdo upřít nemůže, a tak museli Lázenští počítat s tím, že to s rolí favorita na hřišti Tělovýchovné jednoty nebudou mít vůbec jednoduché. To se navíc velmi rychle potvrdilo, když Lesná otevřela už ve třetí minutě skóre a plná odhodlání si šla za kýženým vítězstvím. Lázně v utkání naprosto přehrála a nakoenc zaslouženě vyhrála v poměru 5:0. Kdby Lázně zvítězily, mohly se výrazně přiblížit druhé příčce, ale takto nás nechávají neustále ještě v rozpacích a napětí. To Lesná si po rozhodně neúspěšné sezóně může alespoň oddychnout, že nyní už nemůže do sestupových končin spadnout ani teoreticky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka položila Lázně na lopatky, v první půli se rozhodlo

Odhodlaná Lesná do utkání vlétla naprosto bez zábran a velmi rychle se také dočkala odměny v podobě velmi důležité první branky, o níž se postaral Miroslav Baran ml., která soupeře doslova rozložila. Zaskočené Lázně se poté nedokázaly dostat do hry a Lesná stále držela nad utkáním taktovku. Ve dvaadvacáté minutě se tak prosadil ještě Václav Šesták a před koncem poločasu o osudu utkání ještě definitivně rozhodl ještě Dominik Tkáč, kdyby se náhodou Lázně ještě chtěly ve druhé půli o něco pokusit. Do šaten se tak odcházelo za již rozhodnutého stavu 3:0.

Lázně nezabraly ani napodruhé

Ani restart utkání ale Lázně nenabudil, a tak si Lesná stále hrála svou hru a Lázně bez větších potíží přehrávala. Aby ale nepřipustila ještě nějaké vážnější drama, tak do čtvrthodiny hry ve druhé půli ještě zvýšily na 5:0 postupně Miroslav Baran ml. a Dominik Tkáč, a od té doby už se utkání prakticky jen dohrávalo. Ve zbytku zápasu už se v podstatě až na pár drobnýchšancí, nebylo, nač koukat a utkání se v poklidu dohrálo. Lesná se tak na jeho konci radovala z výhry 5:0 a tří bodů, které jí zajistili konec sezóny bez obav.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: My jsme šli naštěstí celkem rychle do vedení, když šel náš útočník po chybě jejich obránce dravě za balónem a hned otevřel skóre. Poločas byl tedy poměrně vyrovnaný, ale nás podržel brankář a dokázali jsem rozhodnout. Soupeř to ve druhé půli ještě chtěl zdramatizovat, ale my jsme jeho snahy opět dvěma dalšími zásahy usměrnili a nedali jsem mu šanci.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] - P. Karafiát [-] , M. Baran st. [-] (70. P. Szerencés [-] ) , R. Vavřička [-] - V. Danko [-] - V. Šesták [-] , D. Tkáč [-] , M. Baran ml. [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - V. Zwettler [-] (46. J. Míšek [-] ) , M. Kolářský [-] , J. Founě [-] - J. Velich [-] , M. Zábranský [-] , O. Nuhlíček [-] - P. Holík [-] , J. Zábranský [-] - K. Seknička st. [-] , V. Kolář [-]

ŽK: 34. D. Tkáč , 86. V. Danko , 86. R. Danko - 24. J. Founě , 50. K. Seknička st. .
Místo: Lesná. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ŠESTÁK Václav (N), MEZEI Juraj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.