3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd zváld utkání s Kšicemi a jedinkrát neinkasoval


Branky


0

Utkání dvaadvacátého kola mezi Újezdem a Kšicemi rozhodně nebylo tak jednoznačné, jako tomu možná napovídá výsledek 3:0 pro domácí tým. Zápas to byl totiž vyrovnaný a zajímavý a ačkoli měl možná Újezd mírně navrch, rozhodně nemusela být jeho cesta za body tak poklidná. Teď už na tom Kšičtí ale nic nezmění. Ztratili body a v tabulce se jejich dvoubodová ztráta na Újezd prohloubila až na pět bodů. Šance Újezdu na titul už jsou sice pro jeho jarní výpadky mizivé, ale přesto žijí, a tak je důležité, aby nyní Sparta zvládla vyhrát, co nejvíce zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hvězdou první půle Mrázek

V první polovině utkání měly navrch hostující Kšice, které hrály velmi dobré utkání a dokázaly soupeře celkem snadno přehrávat. Diváky musela kvalita utkání z obou stran určitě velmi těšit, protože se bylo opravdu, nač dívat. Jak jsem ale již říkal, více šancí si vytvářeli Kšičtí, kteří byli několikrát ve velmi slibných pozicích, ale stál proti nim skvělý brankář Mrázek, který dokázal všechny jejich pokusy v první půli bez výjimky zlikvidovat. A jelikož se v první půli prosadit nedokázal ani Újezd, odcházelo se do šaten za stavu 0:0.

Kšice dohrávaly v deseti, Mrázek zůstal nepokořen

Ve druhé půli už hostům docházel trochu dech, jelikož dorazili do Újezda jen ve dvanácti lidech a nemohli pořádně prostřídat, kdežto Újezd přes přestávku sestavu celkem hodně oživil. Navíc dokázal už v šedesáté minutě proti unavenějším hostům ve vyrovnaném tempu využít velké rychlosti Jana Podlesného, který unikl obraně a otevřel skóre celého utkání. A aby toho nebylo málo, o pět minut déle dorazil z dalšího protiútoku Kšice Milan Stoklasa a bylo v podstatě rozhodnuto. Kšice tak navíc přišly pro zranění o jednoho hráče, a jelikož už byly po střídání, musely utkání dohrávat jen v desti, což je definitivně vyřadilo ze hry. V závěru pak ještě přidal třetí zásah poměrně čerstvý Michal Vrba, který také všem utekl a svou brankou pět minut před koncem jen ztvrdil výhru Sparty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Zápas byl hodně vyrovnaný. V prvním hráli oba jsme hráli hůře, ve druhém, řekl bych dokonce, výborně. My jsme ale dokázali vstřelit tři branky, a tak jsme byli nakonec šťastnější. Chtěl bych poděkovat brankáři Mrázkovi, který nás dnes neuvěřitelně podržel.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát: Dnes jsme podle mě odehráli dobrý zápas, ale je škoda, že jsme v první půli nevyužili nějaké šance, protože jsme herně byli lepší. Bohužel jsme ale druhou půli museli dohrávat v deseti, a to se asi na výsledku podepsalo. Přesto klukům patří velká pochvala, myslím, že by byla spravedlivá minimálně remíza.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - E. Dravecký [-] , J. Synek [-] (46. P. Chejnovský [-] ) , M. Stoklasa [-] , K. Tůša [-] , J. Podlesný [-] , P. Pavlík [-] , P. Jadlovský [-] , R. Chrastina [-] (60. T. Kopolovič [-] ) , J. Horváth [-] (46. M. Vrba [-] ) , J. Hanilec [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] - M. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - P. Janout [-] , J. Pařízek [-] (73. P. Kasl [-] ) - J. Šetlík [-]

ŽK: 80. P. Chejnovský , 81. J. Hanilec .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - BUČAN Ondřej (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.