Trpísty zahodily penaltu a pak ztratily dobře rozjetý zápas, stačit jim musely jen dva body


Branky


2. J. Wintrle , 30. R. Ludvík - 60. M. Surovčík (p.) , 80. J. Píha
0

Trpísty byly v první půli lepším týmem a zajistily si v ní dvoubrankové vedení s tím, že však měly trochu štěstí, když souepř zahodil penaltu. Ve druhé půli je však rzohodilo vyhrocování se zápasu, nedaly penaltu a Lázně dokázaly vyrovnat. Trpísty tak ovládly až penalty. V tu chvíli už ale fotbal asi nikoho nezajímal. V průběhu posledích minut se v zádech velmi ošklivě poranil Jakub Wintrle, pro nějž si musela přijet sanita a musel nsáeldeně pobýt nějaký čas v nemocnici. Tímto mu tedy přejeme brzké uzdravení. Co se bodů týče, tak jsou nyní oba týmy v těsném závěsu a Halží a Újezdem a vyčkávají na svou šanci v postupovém pásmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně zahodily pokutový kop

Domácí byli v první půli očividně lepším týmem a už brzy se také dostali do vedení, když se hned ve druhé minutě trefil věhlasný snajpr Jakub Wintrle. Pak se hra sice trochu vyrovnala, ale Trpísty byli v ofenzivě stále trochu nebezpečnější a aktivnější, proto se ve třicáté minutě také dočkali odměny v podobě branky Ludvíka Rosťy na 2:0. V závěru poločasu ale Trpíststkým přálo také trochu štěstí. Hosté totiž po zahrávní rukou ve vápně v podání domácího beka měli k dispozici pokutový kop, ale reprezentant Lázní poslal balón vedle branky a Trpísty tak stále vedly a do šaten odcházely spokoejněnší, bodeť by také ne, důelžité body měly na dosah.

Wintrleho vezla rychlá

I ve drhé půli měly Trpísty zpočátku navrch. Pak se ale od fotbalu trochu ustoupilo a zápas se zbytečně vyhecoval. Přitvrdilo se a domácí tým to velmi rozhodilo. Uklidnit se ale Trpístští mohli pokutovým kopem, který by při případném proměnění rozhodl. Ale ani Jakub Wintrle tentokrát nenašel na brankáře recept, a to dostalo Lázěn na koně. O chvíli déle se totiž z alší penalty prosadil také Martin Surovčík a deset minut před koncem pak se štěstím vyrovnal po standartní situaci Josef Píha. Lázně tak vyrovnáli zdánlivě ztracené utkání a poslali jej do penalt. Trpístští už neměli ani moc šancí rozhodnout, jelikož se v závěru ošklivě zranil po pádu Jakub Wintrle, který si snad poranil trochu míchu a musela ho dovážet sanita a po dohodě s kapitány se zápas ukončil a pokračovalo se rovnou rozstřelem.

Trpísty nakonec získaly alespoň druhý bod

Rozstřel už však asi nikoho příliš nezajímal. Všichni v tu chvíli mysleli spíše na Jakbův zdravotní stav. Přesto domácí dokázali po několika chybách soupeře nakoenc ukořistit druhý bod a ještě se tak udržet blíže skupině bojující o druhé místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Zápas byl včera hodně vyrovnaný a myslím, že remíza je spravedlivá, i když jsme tedy ještě měli i štěstí, když třeba Lázně nedaly penaltu, ale i my jsme nějaké šance zahodily, vlastně také i pokutový kop. Dokonce si myslím, že v první půli jsme byli i lepší. V závěru se to zbytečně celkem dost vyhrotilo a vyhecovalo, což nás tedy trochu rozhodilo, ale pak se to zase trochu uklidnilo, ale my jsme zahodily tu penaltu a přestalo se dařit. Soupeř se štěstím zápas vyrovnal a musely rozhodnout penalty. Ještě bych ale rád zmínil, že ve druhé půli se nám zranil Kuba Wintrle, který si udělal něco se zády a musel do nemocnice. Takže mu přejeme, aby se rychle uzdravil.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
M. Hyťha [-] - - R. Táborek [-] , R. Ludvík [-] , M. Schuster [-] (18. O. Korim [-] ) , J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-] , P. Braha [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - M. Kolářský [-] , J. Píha [-] , M. Surovčík [-] , J. Founě [-] - O. Nuhlíček [-] (15. J. Velich [-] ) , P. Rašín [-] , A. Kolář [-] , V. Kolář [-] - J. Jelen [-] , J. Zábranský [-] -

Místo: Trpísty. Počet diváků: 65. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - KUBAŠTA Stanislav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.