Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 12:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně porazily Kšice a bodově se vyrovnávají Halži


Branky


0

První zápas posledního kola je za námi a po Dlouhém Újezdu už se se sezónou také rozloučily rezervy Lázní a Kšic, které pobavili diváky hned pěti zásahy. Zápas však vyšel jen jednomu týmu. Lázně poslední utkání sezóny nevypustili a rozhodly se, že ještě zabojují o co nejlepší umístění a povedlo se. A po výhře 4:1 tak chladnokrevně zúžili počet týmů, které si to rozdají o druhé postupové místo. To momentálně patří Lázním a šanci je předčit už má jen Halže s tříbodovou ztrátou a již rozehraným utkáním k dobru. Kšice ukončily sezónu porážkou a momentálně jsou na sedmém místě, spadnout ale ještě mohou až na devátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice byly poloviční, ale soupeře se udržely

Na hřišti byli od začátku jasně lepší domácí, kteří souepře po všech stránkách přehrávali a nedávali mu téměř žádný prostor. Sami si navíc vytvářeli mnoho šancí, jen měli opět problém se zakončením, i když je tedy pravdou, že zápas začali dobře. Už ve třinácté minutě dostal Lázně do vedení Adam Kolář. A až pak se přestalo střelecky dařit. A tak byly o poznání slabší Kšice stále ve hře a nakoenc nejen to. Ve třicáté minutě totiž Pavel Kaprhál zkusil své štěstí ještě před šestnáctkou a jeho pokus si následně brankář srazil do branky, když chtěl míč vyrážet nad branku, ale nepovedlo se. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu a Kšice měly stále ještě šanci se probrat a utkání ovládnout.

Lázně rozhodly v mžiku

K tomu jim však Lázenští nedali moc šancí. Do druhé půle totiž nastoupili ještě aktivněji a neměli rozhodně v úmyslu dát soupeři přičichnout. A dařil ose konečně už i střelecky. Hned v prvních deseti minutách se trefil znovu Adam Kolář a vzápětí i obránce Martin Surovčík, kteří tak společnými silami zápas rozhodli. Od té doby už se zápas v podstatě jen v poklidu dohrával za stálé převahy Lázní, které měly ještě několik dobrých šancí. Kšice už zápas v podstatě jen dochodily. V sedmdesáté minutě přidal ještě čtvrtou branku Petr Holík a nechybělo moc a můj tip 5:1, jakožto experta kola málem vyšel. Nakoenc se to ale nepovedlo, Lázně vyhráli "jen" 4:1 a posunuly se na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát: Dnes jsme neodehráli vůbec dobrý zápas. Vůbec se nám to nepovedlo, já nevím jestli kluci už přemýšleli nad přestávkou, nebo co, ale každopádně jsme ve všem ztráceli. Lázně dnes byly jasně lepší a proto jsme také jednoznačně prohráli. Se sezónou jsme se rozloučili smutně, neběhali jsme, obrana, jakoby nebyla a nikdo nevyčníval. Špatný zápas.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , M. Surovčík [-] , O. Nuhlíček [-] - V. Kolář [-] , A. Kolář [-] (70. K. Seknička st. [-] ) , J. Jelen [-] , J. Velich [-] - J. Zábranský [-] , P. Holík [-] (70. J. Mezei [-] )

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] (46. L. Dýdek [-] ) , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] - D. Bednář [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - P. Kasal [-] , J. Pařízek [-] - P. Šnebergr [-] (65. P. Kasl [-] )

ŽK: 83. M. Bureš .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 82. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ŠAŠEK Miroslav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.