4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá měla s nováčkem velké potíže, i když hrál v deseti, v posdlední čtvrthodině hry jej však srazila k zemi


Branky


0

Sedliště si na hřišti favorizované Plané rozhodně žádnou ostudu neuřízlo, ba naopak, uakázalo, že bude velmi nebezpečné a všichni si na něj musí dát pozor. Ačkoli hrálo totiž proti jednomu z nejsilnějších celků soutěže a navíc na jeho hřišti, drželo s ním dlouho krok a dokázalo si vytvořit i nějaké šance, i přes to, že od třicáté minuty muselo hrát jen v deseti, protože sudí vyloučil Peška. Ale Planá dlouho neudeřila a zdálo se, že to bude ještě napínavé, ale v poslední čtvrthodině hry Sedliště odpadlo a Planá ještě třikrát skórovala. Ale to už nic nezměnilo na tom, že Sedliště svým soupeřům tímto výkonem rozhodně posílá vzkaz o tom, že bude velmi silné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól Plané a klíčový moment celého utkání, vyloučení Václava Peška.

Zpočátku se oba týmy jen oťukávali, ale už v jedenácté minutě přišel jeden velmi důležitý moment, ačkoli se to tak nemuselo zdát. Václav Pešek dostal svou první žlutou kartu. Trochu výrazněji se divákům do paměti určitě vryla až akce domácích ze sedmnácté minutě, která po střele Vojtěcha Lafaty skončila brankou na 1:0. Hosté se ale rozhodně nevzdávali a byli stále nebezpeční. Zejména pak útočník Jaromír Petráška, který chvíli po obdržené brance mohl vyrovnat, ale balón si moc předkopl a brankář mu ho sebral. Poté přišlo, to nač upoutává náš poločasový nadpis. Václav Pešík obdržel druhou žlutou kartu a musel jít velmi předčasně do sprch. Hosté ale stále hráli a byli nebezpeční. Vyrovnat mohl opět Petráška, když hlavou jen těsně přestřelil domácí branku. Avšak žádnému týmu už nebylo souzeno, a tak se do šanten odcházelo za stavu 1:0. 

Drtivý závěr v podání Plané

Planá si ale na svou šanci dokázala dokonale vyčkat. Nechal Sedliště se pořádně unavit a pak odstartovala závěrečný nátlak a ukázala Sedliště, jak v OP vypadá peklo. Hosté totiž v poslední čtvrthodině hry odpadli a o slovo se tak přihlásila Planá, která ho definitivně srazila do kolen. Nejprve už o vítězství domácích rozhodl Dominik Sovka, který zvyšoval na 2:0. A během posledních pěti minut pak skóre dvakrát upravil Daniel Kloužek, který překonal Zavackého poprvé ve čtyřiaosmdesáté minutě. A poté, již zmíněný Daniel Koloužek, upravil v poslední minutě na konečných 4:0. Pro Planou to rozhodně není špatný vstup do nové sezóny a už do prvního utkání vysílá soupeřům signál, že bude bojovat o nejvyšší příčky.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
(FK Planá): Planá se k utkání zatím ještě nevyjádřila.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): My jsme poměrně spokojení. Byl to první zápas ve vyšší soutěži a hned jsme dostali tým, který by měl být letos jedním z nejlepších, v minulé sezóně skončili vlastně třetí a jen těsně nepostoupili. Dlouho jsme s nimi drželi krok, v třicáté minutě nám ale sudí vyloučil jednoho hráče a tím nás výrazně oslabil. Ale přesto jsme ještě nějaké šance měli, ale nevyšlo to a soupeř nás v poslední čtvrthodině dorazil a bylo hotovo. Ale myslím, že to v našem podání bylo velmi dobré a rozhodně se ve OP neztratíme.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - V. Lafata [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , L. Švejda [-] - D. Sovka [-] , R. Pánek [-] , T. Tonka [-] - D. Kloužek [-] , F. Peklo [-] (46. T. Sádlík [-] ) , T. Vomáčka [-]

TJ Staré Sedliště
D. Zavacký [-] - P. Hrubý [-] , O. Rožumberg [-] (63. P. Dvořák [-] ) , W. Tattan [-] , M. Vokurka [-] - M. Pažountka [-] , M. Patočka [-] , P. Kotva [-] , L. Buben [-] - V. Pešek [-] , J. Petráška [-]

ŽK: 38. T. Tonka , 40. D. Sovka , 62. D. Kloužek - 11. V. Pešek , 19. P. Kotva . ČK: 30. V. Pešek .
Hráči zápasu: D. Zavacký .
Místo: Planá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chval Pavel - LAURENČÍK Štefan (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.