J. Solový 20.
J. Solový 70. (p.)
T. Havel 80.
3:7
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín narazil na perfektní Stráž, špatně nehrál, ale rozjetá lokomotiva ho nešetřila


Branky


20. J. Solový , 70. J. Solový (p.) , 80. T. Havel - 12. B. Borys , 26. B. Borys , 29. B. Borys , 39. L. Koubek , 67. B. Borys , 73. L. Koubek , 88. K. Pták
0

Toto utkání jde popsat snadno. Na kolejich na sebe narazily dva rozjeté vlaky v plné rychosti. Ten domácí byl ale pouze osobni, ale ten, který do stanice přijížděl, jako host, byl doslova japonský šinkanzen, nebo francouzské TGV. Domácí soupravu doslova smetl, a odrazil ji do vlastní brány, přičemž ona ta zdecimovaná souprava rozhodně nebyla špatná. Ale poměr její síly s poměrem síly TGV byl zkrákta 3:7. Ale dost už těch přirovnání. Jeden z největších aspirantů na titul zkrátka dorazil do Černošína, tam nedal domácímu celku naději a porazilo ho 7:3. To je vlastně vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž šla brzy do vedení a už ho nepustila, Bohdan zničil Černošín hattrickem

Utkání začalo ve velmi dobrém tempu, ale prvních deset minut se ale diváci branky ještě nedočkali. Poté ale otevřel skóre Bohdan Borys, který tak pouze otevřel svůj gólový galavečer. Ne jeho první zásah ještě hosté stačili, když po vypracované akci perfektně pálil Jan Solový. Chvíli na to ale opět přesně pálil Bohdan Borys, který ukázal, že je dnes velmi při chuti. Uběhly další dvě minuty a kousek a hosté se dostali už do dvoubrankového vedení. A hádejte, z čí kopačky míč rozvlnil síť. Asi jste si všichni tiply správně, ano, byl to Bohdan Borys. V závěru první půle už pak jen na Borysův hattrick navázal Lukáš Koubek, který tak zvýšil už na 4:1 a bylo rozhodnuto. Druhá půle už se dohrávala spíše jen pro diváky.

V první půli padlo dohromady pět branek a ve druhé jich rozhodně nemohlo padnout méně

I když oba týmy maličko polevily, tak zásahy po nějaké době opět přišly. Nejprve se opět prosadila Stráž, kterou opět nakopl Bohdan Borys. O tři minuty déle dokázal díky nařízenému pokutovému kopu opět Jan Solový, ale na jeho zásah Stráž reagovala dalším rychlým zásahem, když se dokázal prosadit podruhé Lukáš Koubek. Padlo už osm branek a diváci znali stále jen tři střelce, což je velmi zajímavá statistika. Ke konci ale pálili už konečně také jiní. Na straně domácích se nejprve prosadil po vydřené kombinaci Tomáš Havel, který snižoval na 3:6. Poté už ale pouze na straně hostí upravil na konečných 3:7 dvě minuty před koncem Karel Pták a bylo hotovo. Hosté ale i přes to, že vyhráli opět za tři body a doslova přejeli černošínské svěřence, o první příčku v tabulce přišli. Na skóre se před ně totiž dostala Planá, která vyhrála proti Studánce 11:0 a své skóre si vylepšila na 19:0 po třech zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): hráli jsme s týmem, který po dvou kolech vedl tabulku, ale podle mě to není žádná náhoda. Soupeř byl úplně jinde, než my a nedal nám žádnou šanci. Špatně jsme rozhodně nehráli, ale zkrátka jsme narazili na tým, který si jde jednoznačně za postupem.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Zasloužené vítězství Stráže. Náš tým byl běhavější a v držení balónu jsme jasně dominovali Dnes jsem s výkonem až na obdržené branky spokojen. Všichni hráči, kteří zasáhli do hry byli velmi platnými členy týmu a já jim za jejich výkon děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - R. Panuška ml. [-] , A. Kohut [-] , P. Černý [-] (65. K. Skoumal [-] ) , T. Havel [-] , J. Šedivý [-] , J. Solový [-] , J. Kubovský [-] , R. Drozda [-] , L. Melich [-] (70. M. Lacman [-] ) , R. Havel [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Lapský [-] , D. Rubant [-] , O. Pták [-] (65. M. Novotný [-] ) , V. Svoboda [-] - K. Pták [-] , B. Borys [-] , F. Veselý [-] (66. D. Smola [-] ) , D. Karban [-] (70. V. Borys [-] ) , L. Koubek [-] - M. Jedlička [-] -

ŽK: 20. R. Drozda , 35. R. Havel , 36. J. Šedivý , 42. A. Kohut - 47. B. Borys , 70. D. Rubant .
Místo: Černošín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - PECHMAN Marek (N), RADA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.