6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

6:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

05.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lázně se konečně chytly, doslova se ke třem bodů prostřílely skrz Sulislav


Branky


11. J. Sak , 49. J. Sak , 60. J. Sak , 61. K. Praizler , 63. J. Nevařil , 80. R. Zabloudil
0

Konstantinovým Lázním úvod sezóny moc nevyšel. Herně a ani střelecky se jim vůbec nedařilo a po prvních dvou kolech neměly jediný bod. V tom ale přišla dobrá příležitost pro to, konečně se rozehrát. Na jejich půdu dorazila ještě nevýraznější Sulislav. A Lázně se opravdu chytily, porazily soupeře v ppměru 6:0 a připsaly si na své konto první tři body. Otázkou však je, zda dokáže Sokol na vítěznou vlnu navázat i ve Studánce, která je na tom zatím ještě hůře, než Sulislav. Studánka je totiž posledním a jediným týmem v tabulce, který si Sulislav stále drží za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav nestačila, ale v kontaktu se zatím udržela

Sulislav byla v utkání velmi nevýrazná. Opět se nesešla v dobré sestavě a Konstantinovy Lázně ji hravě přehrávaly. Vytvářely si jednu šanci za druhou a brzy se také prosadily. Už v jedenácté minutě se prosadil po překrásné kombinaci Jaroslav Sak. Poté to ale v jejich produktivitě opět začalo váznout a Sulislav se dokázala udržet v kontaktu až do konce poločasu. Nikdo totiž branku už nevstřelil a tak hosté i přes nevýrazný výkon stále živili naději na první body.

Lázně si rychle pozvedly sebevědomí a dokleply do sítě soupeře dalších pět balónů

Kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby se Lázně hned z kraje druhé poloviny neprosadily. Možná by se střelecky dál trápily, Sulislav by vyrovnala a domácí by opět ztratily cenné body. Ale to už je pouze smyšlený scénář protože to se nestalo. Lázně se díky další kombinaci ze hry dostaly před branku, opět se uvolnil kanonýr Jaroslav Sak a pozvedl svému týmu sebevědomí. Sulislav naví byla po dalším inkasování odevzdaná a poté už nebyl pro Lázně žádný problém dál hrát a pouze navyšovat své vedení. Už v šedesáté minutě opět vyzrál na brankáře Jaroslav Sak a o minutu déle zvyšoval na 4:0 Karel Praizler. Všechny tyto branky padaly ze hry po dobré kombinaci. Jedninou výjimkou v tomto utkání byl pátý gól v podání Josefa Nevařila, který se po rohovém kopu trefil hlavou. V poslední desetiminutovce už pak pouze upravil na konečných 6:0 Radek Zabloudil. Více už ale utkání nenabídlo a tak diváci v Lázních mohli slavit v poklidu první tři body svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): My jsme si normálně promluvili. Máme nové posily, takže jsme si vysvětlili, co od nich očekáváme. Teoreticky bychom měli být jedni z nejlepších v soutěži, ale bohužel, první zápasy na nás ještě byla nějaká deka. Teď se ale zlepšila i tréninková účast a na těch chlapcích to bylo hned znát. Kluci byli pohyblivější, nahrávali si, hráli kombinačně, mluvili na sebe a vše klaplo tak, jak jsme chtěli. My jsme se vlastně vrátili ke starému základy, kdy hrál Pavel Rašín trochu vysunutějšího obránce a řídil hru odzadu. Karla Praizlera jsme zase poslal na jeho místo a navíc jsem využil i nějaké mladé kluky, kteří chytili svou šanci za pačesy. Takže to konečně vypadalo tak, jak má a doufám, že se teď udržíme na vítězné vlně. Ještě to sice nevypadalo úplně stoprocentně, ale já věřím, že se to ještě zlepší. Důležité ale je, že se nám konečně chytil náš elitní útočník, Jaroslav Sak, který dal tři góly, a kdyby nestřídal, určitě by ještě nějaké přidal. Sulislav pro nás byl pohodový soupeř, kterého jsme pro to rozehrání potřebovali.

TJ Sokol Sulislav
Petr Hlavin (Sokol Sulislav): Tak my určitě spokojeni nejsme. Zase jsme prohráli a ještě k tomu v takovém poměru. Máme v poslední době velké potíže v tom se různých důvodů sejít, ať už kvůli pracovnímu vytížení, nebo kvůli zraněním. Ale trápíme se i herně a jsme zkrátka ve špatné formě, ze které se jen těžko budeme dostávat.

Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - J. Zábranský [-] , F. Vacata [-] , J. Jelen [-] (76. J. Píha [-] ) , P. Rašín [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] (73. R. Zabloudil [-] ) , P. Jiřinec [-] , J. Sak [-] (66. J. Míšek [-] ) , J. Nevařil [-] , A. Kolář [-]

TJ Sokol Sulislav
M. Kaplár [-] - K. Löbl [-] , M. Ichnatoyla [-] , J. Plešinger [-] , P. Hlavin [-] , J. Zika [-] , L. Mička [-] , M. Hrad [-] (66. M. Brzica [-] ) , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , M. Bouzek [-] (46. V. Rejman [-] )

Místo: K.Lázně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valenta Martin - HROBAŘÍK Stanislav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.