2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá padla v Kostelci, Sokol slaví velký úspěch


Branky


0

Toto byl asi hlavní šlágr kola, ale jeho výsledek všechny překvapil. V minulé sezóně by se asi nikdo tolik nedivil, kdyby Kostelec Planou porazil, tím spíše, že na svém hřišti, ale tentokrát to bylo něco zcela jiného. Planá vstupovala do utkání jako tým, který je zatím bezchybný a je jasným aspirantem na zisk titulu. Zatím byl suverénní a do té doby jedinkrát neinkasoval. Kostelec zase jako tým, který má velký potenciál a skvělý tým, ale letošní sezóna pro něj dobře nezačala a on se zatím pouze potápěl ke dnu. Zdálo se, že to s ním jde z kopce a je zralý na pořádnou facku. No, a vida. Jeden zápas a vše je jinak. Kostelec si s technickým týmem hladce porazil a opět potvrdil, že v roli outsidera je velmi nebezpečný. Planou porazil 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec hrál na pět obránců a Planá si na nich vylámala zuby

Kostelec se rozhodl proti velmi ofenzivně laděnému týmu nasadit do obrané řady hned tři stopery, namísto dvou, což Plané dost komplikovalo život. Přesto si však dokáala pár šancí vytvořit a párkrát i poměrně velkých. Když to však shrneme, tak Kostelec zvládal svou taktiku perfektně a Planou držel na uzdě. Tím pádem se dlouho hrálo za bezbrankového stavu, když Planá kombinovala z balónem, ale neprošla defenzivou soupeře a Kostelec vyčkával na své šance. A jedna z nich přišla v závěru poločasu, když se balón dostal k jedinému hrotovému útočníkovi Jiřímu Jamriškovi a ten gólem do kabin otevřel skóre. 

Kostelec rychle zvýšil, ale Planá byla bezradná

Podobný obraz hry se opakoval i z kraje ruhé půle. Planá držela balón, ale v ofenzivě byla bezzubá a tak zaúřadoval opět Jiří Jamriška, kterému vyšel další protiútok. Tím dostal svůj tým od Plané na rozdíl dvou branek a body z utkání už byly velmi nadějné. Avšak Planá se stále nevzdávala, ale v ofenzivě jí to stále nevyházelo. Nakonec ji ke snížení pomohl velmi šťastný gól, kdy se po velkém tlaku odrazil balón přesně na nohu Daniela Kloužka, který pálil přesně. Ve zbytku utkání už ale Plané nebylo pomoci. Domácí tento zápas zvládli perfektně a dotáhli ho k perfektnímu konci. Tak uvidíme, zda je dokáže tento cenný skalp probrat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Já bych chtěl nejdřív jen zmínit to, že jsem byl v průběhu utkání vyloučen ze hřiště, když jsem pouze slušně upozornil na neodpískané zahrání rukou za to, že jsem vulgárně pokřikoval na sudího (smích). Takže jsem nemohl po celou dobu být u svého týmu, ale to je jen něco navíc k mému hodnocení (smích). Teď k utkání. Několikrát jsme šli sami na brankáře, ale to jsme neproměnili a ani spoustu dalších šancí. Kostelec nám dal v závěru půle gól a od té doby byl náš útok bezzubý. Prostě jsme byli dnes horší a neměli jsme na ně. Sice jsme je přehrávali, ale přehrávat někoho po vápnu je celkem k ničemu. Rozhodně ale z první prohry neděláme žádnou katastrofu.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): Ukázalo se, že jsme před utkáním udělali hned několik povedených tahů. My jsme pro toto utkání trochu pozměnili sestavu a hlavně jsme hráli jiný fotbal. Hráli jsme pouze na jednoho útočníka, ale hned na tři klasické stopery. Takže jsme si mohli Planou lépe pohlídat. Věděli jsme totiž, že má velmi rychlé hráče. Byl to hodně silný a kvalitní soupeř a to je pro nás vždy lepší, to nám vyhovuje. Je pro nás velmi dobré, když se proti nám někdo snaží hrát fotbal a pouze nečeká za rohem, s čím přijdeme my. Myslím, že pro diváky to bylo velmi atraktivní a pohledné utkání, které se povedlo oběma stranám odehrát na dobré úrovni. Nic jsme si nedarovali, zkrátka to byl tvrdý, ale férový zápas.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - J. Jamriška [-] (83. R. Kozák [-] ) , L. Král [-] (46. J. Pešík [-] ) , M. Hakel [-] (88. L. Touš [-] ) , J. Soustružník [-] , K. Ježek [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Tonka [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-] (25. V. Lafata [-] ) , L. Švejda [-] - P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , R. Pánek [-] - F. Peklo [-] , D. Kloužek [-] , T. Vomáčka [-]

ŽK: 8. J. Jamriška , 58. L. Honzík , 80. P. Masař , 82. M. Hakel - 55. R. Pánek .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hromka Pavel - PRŮCHA Roman (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.