A. Karas 81.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom ochromil i střelce Stráže, po dalším bezchybném výkonu se vyhoupl do čela tabulky


Branky


81. A. Karas
0

Do této chvíle jediné dva neporažené týmy soutěže, Lom a Stráž. Celky, z nichž má strach snad každý tým v okrese. Lom, který v létě postoupil z nižší soutěže se zatím prezentuje opravdu silně nad očekávání zatím nepoznal hořkost porážky, a Stráž, která je spolu s Planou největším favoritem na zisk titulu a zatím nezratila ani bod, udělali ze vzájemného utkání šlágr kola druhého týmu v tabulce s prvním. Favorit byl ale přesto poměrně jasný, očekávalo se, že Stráž si s Lomem zkušeně poradí a odpíchne se na čele tabulky. To se však nestalo. Lom dokázal silného soupeře dlouho držet na uzdě a poté využil jedné z jeho mála chyb a nejtěsnějším možným výsledkem dovedl utkání ke třem bodům. Asi těžko byste lomským hřáčům, kteří ještě v minulém roce nastupovali ve třetí třídě, věřili, kdyby Vám říkali, že budou po pátém kole s dvoubodovým náskokem na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpělivý poločas

V první půli se hrálo z obou stran takticky. Nikdo se zbytečně netlačil dopředu a neotvíral hru. Mírně aktivnější byla Stráž, která více držela balón a dokázala si vytvořit několikrát i prostor pro nějakou střelu, ale ani Lom nebyl úplně bez drobných šancí. Nic vážnějšího se ale nedělo. Domácí drželi Stráž na uzdě a ve zbylých případech se mohli spolehnout na skvělého Bendu, který opravdu laciné góly nepouští. Bezgólový stav nakonec doprovodil oba týmy až do kabin, což zajišťovalo velmi napínavý druhý poločas.

Jedna chyba a bylo rozhodnuto

Ani ve druhém poločase se nechtěl nikdo ukvapit. Oba týmy hráli stále opatrný a divácky nepříliš atraktivní fotbal. Z drobných šancí se opět nedokázal nikdo prosazovat, a tak se utkání pomalu a jistě chýlilo ke konci s tím, že budou muset rozhodnout penalty. Avšak nakonec to nebylo třeba. V poslední desetiminutovce to přišlo. Stráž udělal jednu jedinou chybu a byla za ní tvrdě a nekompromisně potrestána. Obránce Stráže si nevšiml záložníka Karase, stojícího za Tokarem, a brankáři přihrál. Antonín Karas mu balón vypíchl a rozhodl gólem do prázdné brány. Bylo hotovo. Stráž už se v posledních minutách na nic víc, než v předchozích minutách nezmohla, a tak prohrála nejtěsnějším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já si myslím, že utkání odpovídalo postavení soupeřů v tabulce a rozhodla ho jediná chyba hostující obrany. Bylo to ubojované utkání, ve kterém jsme měli více štěstí my. Musím přiznat, že v prvním poločase měli více ze hry hosté, ale nebyla tam žádná větší šance, nebo převaha. Obě obrany vše solidně sbírali a šance moc nebyli. Myslím, že pro diváky to rozhodně nebylo moc pohledné a zábavné utkání. Ještě bych chtěl pochválit brankáře, který chytí opravdu vše, co projde. Když už obraně něco nevyjde, tak to má on. Musela by to být opravdu dokonalá střela, aby prošla za jeho záda. Opravdu smekám a děkuji. Tím ale nechci podceňovat výkon ostatních hráčů, protože všichni bojovali naplno a je třeba jejich výkon také ocenit.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Měli jsme spoustu šancí, ale Lom po jedné naší chybě rozhodl. Spokojen rozhodně nejsem, ani se hrou, ani s výsledkem. Myslím však, že na šance jsme byli lepší, ale zkrátka jsme měli méně štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , J. Krét [-] , J. Pich [-] , M. Kraus [-] - P. Petráška [-] , V. Matoušek [-] , A. Karas [-] , M. Stec [-] - D. Roček [-] , M. Pich [-] (75. L. Krejcar [-] ) -

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Lapský [-] , V. Svoboda [-] , M. Novotný [-] , V. Borys [-] - B. Borys [-] , D. Karban [-] , F. Veselý [-] , L. Koubek [-] - K. Pták [-] , M. Andrle [-] (81. A. Karban [-] ) -

ŽK: 23. M. Stec - 25. M. Lapský , 58. K. Pták .
Místo: Lom. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BURIÁN Jiří (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.