Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž překvapení nedopustila a devíti góly smetla nováčka ze hřiště


Branky


0

V tomto utkání byl favorit jasný a pro Stráž to mělo být hladké vítězství, které ji možná maličko přiblíží Lomu. A tak se také nakonec stalo. Stráž vůbec nic nepodcenila a došla si pro tři body. Rozhodně nedopustila žádné překvapení, snad jen, že by Vás překvapil tak drtivý výsledek, tedy konečných 9:0 pro domácí tým. Sedliště se zkrátka nezmohlo vůbec na nic a pokud to takto půjde dál, tak je Sedliště na nejlepší cestě k sestupu zpět do nižší soutěže. Ještě v tomto kole jej dokonce může předstihnout jediný celek, který je ještě za ním, Tatran Přimda, kterou čeká dohrávka tohoto kola až v neděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž neváhala pálit ostrými

Domácí neponechali v souboji s nováček vůbe nic náhodě a od samého začátku měli utkání pevně ve svých rukách. Už v sedmé minutě otevřel přesným umístěním skóre František Veselý a Stráž byla ve vedení. Poté se Sedliště ještě jakýmsi způsobem drželo a i díky štěstí se mu podařilo na nějaký ten čas ještě udržet se Stráží krok. Poté však přišla pětadvacátá minuta a branka Karla Ptáka, které definitivně srazila hosty d kolen. Sedliště se sesypalo a od té doby byl na hřišti už jen jeden tým. Pro Miloslava Jedličku nebyl problém už brzy zvýšit na rozdíl tří branek a o chvíli později se sám, Miloslav Jedlička, prosadil také podruhé. V samotném závěru ještě zvýšil na 5:0 Miroslav Andrle a v podání Stráže bylo zaděláno na pořádné gólové hody a drtivé vítězství.

Stráž polevila, ale Sedliště bylo bezmocné

Také ve druhé polovině začala Stráž dobře, když se už brzy potřetí prosadil Miloslav Jedlička. Poté ale domácí s vidnou pohodlného vítězství maličko polevili a nikam už se tolik netlačili. Chvílemi se začalo do hry dostávat trochu také Sedliště, které mělo k dispozici i pár přečíslení soupeře, ale pokaždé svou šanci špatně vyřešilo. Nejblíže byli hosté k brance, když byl ve vápně sporně atakován a připraven o balón Václav Pešek, ale sudí se rozhodl nechat hru plynout a pro penaltu se nerozhodl. To už ale Stráž opět maličko nakoplo a závěr už patřil opět pouze jí. V pětasedmdesáté minutě se prosadil střídající Vlastimil Svoboda, kterému stačilo pouhých deset minut na to, aby se rozehrál a prosadil. V závěrečné desetiminutovce pak ještě navýšil další náhradník, Luboš Ondřich, a na konečných 9:0 upravil už jen Daniel Rubant. Sedliště se nakonec nezmohlo ani na čestný gól a mohlo být ještě rádo, že soupeř neatakoval dvouciferná čísla na ukazateli stavu utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Vlastimil Svoboda (Sokol Stráž): My jsme do utkání vstoupili hodně dobře. Brzy jsme vedli, a když jsme dali na 2:0, tak se soupeř úplně sesypal a nevycházelo mu už vůbec nic. My jsme hráli dobrý kombinační fotbal a postupně jsme přidávali. Už po první polovině bylo rozhodnuto a my jsme si zbytek už jen užili. Dobře jsme si zahráli a odměnou nám za to byla ta velká porce branek. Rozhodně jsme spokojeni.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček (TJ Staré Sedliště): Co k tomu říct? Dostali jsme šišku. Chyběli nám dva rozdíloví hráči, ale myslím, že ani s nimi bychom to nezvládli vyhrát, akorát bychom nejspíš neprohráli takovým rozdílem. Druhá půle už byla lepší, měli jsme i nějaké šance, ale to už nebylo moc důležité. Na závěr bych chtěl pouze pogratulovat soupeři, který byl jasně lepší a myslím, že bude se svými kvalitami bude sahat po titulu.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Novotný [-] (46. M. Lapský [-] ) , V. Borys [-] , D. Karban [-] , D. Rubant [-] - O. Pták [-] , M. Andrle [-] , B. Borys [-] , F. Veselý [-] (69. D. Smola [-] ) - K. Pták [-] (46. L. Ondřich [-] ) , M. Jedlička [-] (64. V. Svoboda [-] ) -

TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - O. Rožumberg [-] , P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] , P. Ženíšek [-] - L. Buben [-] , M. Pažountka [-] (64. J. Čubr [-] ) , V. Pešek [-] , P. Kotva [-] , M. Vokurka [-] - P. Fojtíček [-]

ŽK: 27. V. Pešek .
Místo: Stráž. Počet diváků: 158. Rozhodčí: Valenta Martin - FIŠER Miroslav (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.