0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá přejela Černošín třemi zásahy


Branky


8. F. Peklo , 31. F. Peklo , 79. F. Peklo
0

Los šestého kola tachovského OP seslal Černošínu na jeho hřiště velmi těžkého soupeře. Pro své body by totiž musel minimálně udržet krok s největší favoritem soutěže, FK Planou.  A to zkrátka nešlo, ačkoli domácí do utkání orpavdu vložili veškeré své síly a udělali pro body vše, co bylo v jejich moci. Třemi zásahy je sestřelil Filip Peklo a Planá si tak připsala další poměrně pohodlné vítězství s čistým kontem. Brankář Švarcbek je totiž sbírá, jako na běžícím páse, avšak ani to jeho týmu zatím k první příčce tabulky nestačí. Lom sice v tomto kole bod ztratil, ale o jeden je stále před Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá to vzala do svých rukou

Planá na nic nečekala a ihned se tlačila před branku soupeře, kde tedy byla skutečně nebezpečná od první minuty. A na první branku nemusela ani dlouho čekat. Po dobré kombinaci se prosadil střelou téměř do prázdné branky poprvé Filip Peklo. Planá měla utkání stále ve svých rukách a vytvářela si jednu šanci za druhou. Měla jich opravdu hodně, ale brankář Zahradník svůj tým opravdu držel, Tomáš Mikač dokonce nastřelil tyč a Filip Peklo poté také břevno. Nakonec se však Filip Peklo prosadil podruhé až o něco déle, když po podobné akci zvyšoval už na 2:0 pro Planou. Také v dalších chvílích hosty koncovka velmi trápila, ale soupeři stále nic nedovolili, a tak si své dvoubrankové vedení v poklidu ohlídali.

Druhá půle se jen dohrávala

Ve druhé půli Planá markantním rozdílem zvolnila a svému už se zdaleka do zakončení tolik netlačila. Černošínu však stále poskytovala velmi málo prostoru, a tak se v poklidu přes druhý poločas jen přenášela k další výhře. Avšak v jeho polovině ještě navýšil po další dobré kombinaci Filip Peklo na 3:0, čímž zkompletoval svůj hattrick. A o něco déle na něj byl ještě zahrán faul ve vápně a Tonka kopal penaltu, kterou však dobře odhadl brankář Zahradník, který tím jen podtrhl svůj skvělý dnešní výkon. Více už ale druhá půle nenabídla a Planá si tak připsala další pohodlné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Přijel k nám asi nejlepší tým soutěže a nedal nám moc šancí. Soupeř byl lepší a já si nevzpomínám, že bychom vůbec vystřelili na bránu. Chtěl bych akorát pochválit brankáře, který nás ještě hodně podržel a nepřipustil větší propadák.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): My jsme vyhráli 3:0 a máme jen jednoho střelce. V první půli jsme byli jednoznačně lepší a měli jsme asi deset šancí, kterých jsme měli využít. Druhá už byla celkem vyrovnaná, ale stále jsme měli více ze hry. Jsme ale spokojení, protože jsme si splnili povinnost a soupeře jsme téměř nepustili do hry. Navíc jsme se přiblížili Lomu, což je také důležité.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - R. Havel [-] , J. Kubovský [-] , L. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-] , T. Havel [-] (77. P. Černý [-] ) -

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , O. Suchý [-] , J. Kopča [-] , V. Lafata [-] (62. F. Šatra [-] ) - T. Tonka [-] , D. Sovka [-] , R. Pánek [-] , P. Brožíček [-] - T. Mikač [-] , F. Peklo [-]

ŽK: 25. J. Šedivý , 76. L. Melich , 85. T. Vondraš - 45. T. Mikač , 52. O. Suchý .
Místo: Černošín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Loukota Petr - PECHMAN Marek (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.