Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podle trenéra Rady má za sebou Stráž nejhorší utkání podzimu, přesto vyhrála 6:1


Branky


0

Je pravdou, že se v utkání Stráž velmi trápila a Sulislav ji nečekaně vzdorovala a ještě před závěrečnou desetiminutovkou se držela za soupeřem v těsném závěsu. Jenže Stráž v posledních deseti minutách přidala čtyři branky a nakonec zvítězila 6:1. Ale jak je již z mých prvních vět patrné, tak jednoznačné to zase nebylo. Ale jak se říká, štěstí přeje připravenému a Stráž je letos připravená skvěle. Své první místo v tabulce tak nakonec uhájila a v příštím kole si to o něj v přímém souboji rozdá s Planou. A v tomto utkání se bude muset jednoznačně koncentrovat více. Sulislav tak i přes dobrý výkon zůstává na předposledním místě a pokud v neděli Přimda zvítězí, bude se Sulislav muset smířit s posledním místem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž se dvakrát trefila a uhájila důležité vedení

Sulislav hrálo od začátku velmi zataženě, zodpovědně a efektnivě bránila a tím útoky Stráže dokázala perefktě eliminovat. Domácí to naví brzy zaregistrovali, už v deváté minutě se navíc prosadil Vlastimil Svoboda, a to Stráž naprosto ukojilo. Domácí zkrátka nedali do zbytku utkání vše a nemohli si na defenzivu soupeře přijít. Nedala do zápasu dostatek pohybu a hrála téměř bez chuti. Nakonec ještě ve třiačtyřicáté minutě ale Lukáš Koubek hostujícího brankáře znovu prostřelil a dostal Stráž do dvoubrankového vedení, což bylo velmi důležité. 

Sulislav snížila a bylo to ještě napínavé

Obvykle, když tým kvalit Stráže vede o dvě branky, tak už je pro soupeře tento náskok nestažitelný, tím spíš, když je to velký outseider, jako například Sulislav. Ale hosté dokázali nedisciplinovanosti soupeře využít a ve čtyřiapadesáté minutě snížili na 1:2 po dobré střele Miroslava Hrada. Ani to Stráž nedonutilo se nějak výce vyhecovat a nadále se hrálo ve stejném tempu a zdálo se, že to bude ještě hodně napínavé. Sulislav domácí tým velmi zlobila a od bodů daleko neměla, ale Stráž se dokázala v závěru utkání sebrat, využila svých kvalit a zkušeností a v poslední desetiminutovce rozhodla. Nejprve se v osmdesáté minutě trefil Miloslav Jedlička a bylo rozhodnuto, Stráži to však nestačilo. O pár minut déle se Miloslav Jedlička prosadil znovu a domácí po špatném výkonu nakonec vedli už 4:1. Za další čtyři minuty nakonec ještě zvýšil David Karban a gólový závěr zakončil dobrou hlavičkou po rohovém kopu Vlastimil Svoboda. Tím utkání po zvběsilé závěrečné desetiminutovce skončilo a Stráž nakonec ukořistila výhru 6:1, která průběhu utkání ale vůbec neodpovídá.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): V našem podání to byl nejhorší výkon letošní sezóny. Nechtěli jsme běhat a byli jsme hrozně líní. Ještě deset minut před koncem jsme vedli jen o jednu branku a poté jsme to naštěstí zlomili. Soupeř hrál zodpovědně zezadu a dobře bránil, s čímž jsme si my, nedovedli poradit. Ale stálo při nás štěstí.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - O. Pták [-] , V. Svoboda [-] , M. Novotný [-] , V. Borys [-] (46. K. Pták [-] ) - B. Borys [-] , L. Ondřich [-] (46. M. Lapský [-] ) , D. Karban [-] , L. Koubek [-] (73. D. Smola [-] ) - M. Jedlička [-] (86. A. Karban [-] ) - M. Andrle [-]

TJ Sokol Sulislav
M. Kaplár [-] (70. M. Pendl [-] ) - M. Bouzek [-] , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , L. Mička [-] , M. Řezníček [-] , L. Gebert [-] , P. Hlavin [-] , L. Laudát [-] (46. V. Rejman [-] ) , K. Hanzlík [-] , J. Plešinger [-]

ŽK: 66. O. Pták .
Místo: Stráž. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Valenta Martin - FIŠER Miroslav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.