Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo si myslel, že by Záchlumí mohlo Planou potrápit, ten se velmi zmýlil, Planá vyhrála 10:1


Branky


31. M. Soukup - 21. D. Kloužek , 37. T. Mikač , 45. T. Mikač , 49. D. Kloužek , 53. D. Kloužek , 64. F. Peklo , 66. D. Sovka , 75. F. Peklo , 76. D. Sovka , 80. D. Kloužek
0

Záchlumí letos hraje velmi dobře a zatím se prezentuje jako tým, který je schopen bodovat proti každému a utkání s každým dovést alespoň k penaltovému rozstřelu, ve kterém je zatím nejzkušenější. Mnozí očekávali, že Záchlumí alespoň maličko potrápí také Planou a nedovolí ji si udělat z utkání jen další gólové hody. Ale to byl omyl. Ono to tak ale dlouho vypadalo, když však dostal hosty do dvoubrankového vedení gól do šatny, Záchlumí odpadlo. Nakonec prohrálo 1:10. Musí na to ale rychle zapomenout, protože v příštím kole jede do Lázní, které mají parádní formu. Také Planá se musí hodně soustředit, protože v příštím kole ji čeká přímý souboj o první místo proti Stráži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí se dlouho drželo

Oba týmy začaly opatrně a zpočátku se hrálo velmi vyrovnaně. Na první gól se tak dlouho čekalo. Až v jedenadvacáté minutě ale nakonec otevřel skóre Daniel Kloužek. Motor ale favoritovi stále zdatně sekundoval a hrál velmi dobře. O deset minut déle dokázal dokonce vyrovnat a dostat se zpět do hry, když se prosadil Matěj Soukup. O pár minut déle ale získal Plané zpět své vedení Tomáš Mikač a Záchlumí opět ztrácelo. Stále se však drželo ve hře a hrálo velmi dobře, jako klíčový se ale nakonec ukázal moment v poslední minutě prví půle. Tomáš Mikač se trefil podruhé a svůj tým dostal do dvoubrankového vedení, které se proti tak dobrému týmu opravdu špatně stahuje.

Záchlumí naprosto odpadlo a Planá přidala ještě sedm branek

Záchlumí si bylo své špatné výchozí pozice před druhým poločasem vědomé a ztratilo motivaci. Navíc mu také podstatně dříve došla fyzička a vše už bylo jen v rukách hostů. A ti se své příležitosti, užít si druhý poločas, rozhodně nezříkali. Už po několika minutách se trefil Daniel Kloužek, který Plané definitivně přiřkl vítezství. O pár miut déle navíc Daniel Kloužek zkompletoval hattrick, když zvýšil na 5:1. Dokonalý gólový závěr pak odstartoval střídající Filip Peklo, na jehož branku po chvíli navázal také Dominik Sovka, který se trefil parádní ranou rovnou ze standartní situace. Za pár minut se Filip Peklo a po něm Dominik Sovka trefili znovu a otázkou bylo už jen to, zda Planá v poslední desetiminutovce dosáhne na dvouciferný výsledek. A nemuselo se ani dlouho čekat. Hned v osmdesáté minutě se počtvrté trefil Daniel Kloužek a bylo hotovo. V samotném závěru už se tak nikdo neprosadil a Planá zvítězila na záchlumském hřišti 10:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Přijel k nám favorit soutěže, který podle mě postoupí do vyšší soutěže. My jsme se snažili bránit, ale oni byli lepší. Ve druhé půli nám ale došli síly a oni dali ještě sedm gólů a vyhráli 10:1.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): V našem podání to byla zasloužená výhra. Soupeř se držel a rozhodly až dvě rychlé branky v úvodu druhé poloviny. Od té doby už byl soupeř slabý a zkrátka na nás neměl. Dali jsme ještě pět gólů a nebylo, co řešit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - M. Baum [-] - M. Vácha [-] , M. Tót [-] , M. Štrejn ml. [-] (46. J. Gašpar [-] ) , K. Štrejn [-] , M. Soukup [-] , M. Pavelka [-] , P. Kříž [-] , D. Kasič [-] , M. Karvaš [-] (27. J. Kreps [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - V. Lafata [-] , L. Švejda [-] , O. Suchý [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] (59. F. Peklo [-] ) - R. Pánek [-] , G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] , T. Mikač [-] - D. Kloužek [-] -

Místo: Záchlumí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - HORNÍK Miloslav (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.