Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhák sezóny byl velmi kvalitní, vyrovnaný a napínavý, v závěru utkání ale rozhodl o výhře Plané Peklo


Branky


0

Zápas, na který se už dlouho čekalo. Největšími aspiranty na postup jsou od začátku sezóny naprosto bez pochyb Planá a Stráž, týmy, které si zatím poměrně s přehledem kráčely za vytouženým cílem. Oba se prezentují na poměry OP velmi kvalitní hrou, která je zároveň nesmírně efektivní a pro diváky zábavná. Oba jsou nočními můrami všech týmů a oba během devíti zápasů už dosáhly na metu čtyřiceti branek. Zkrátka hvězdné týmy, které jsou plné velmi zvučných jmen. V jejich vzájemném utkání se navíc mělo rozhodovat o vítězi podzimní části sezóny, protože před utkáním měly oba stejný počet bodů. Mnoho fanoušků se bálo, že důležitost ubere utkání kvalitu, ale tak to rozhodně nebylo, zápas to byl velice atraktivní a zajímavý, zároveň také šíleně napínavý a myslím, že každým musí uznat, že remíza by mu po vyrovnaném výkonu slušela a zároveň to na hrotu tabulky ještě rochu více zdramatizovala. Šťastnější byla ale nakonec Planá, která díky se díky brance v poslední desetiminutovce ujala vedení a už ho nepustila. V zápase se diváci také dočkali některých taktických kroků, které také zdobí spíše velký fotbal, ať už při hře, nebo v závěru, kdy Planá střídala v devadesáté minutě za stavu 3:2. Utkání ale ozdobila také dvě vyloučení, na každé straně jedno, a také emoce hráčů, které trávník maličko rozjiskřili. Prostě nic nechybělo. Zkrátka paráda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž se ujala vedení, pak o něj ale přišla a rázem sama prohrávala

Už od začátku to bylo velmi zajímavé a opatrné utkání, ale ne opatrné v tom smyslu, že by oba týmy byly zalezlé na vlastní polovině a čekaly na to, co udělá soupeř, ale opatrné ve smyslu, že všichni hráči byli stoprocentně koncentrovaní a disciplinovaní, zodpovědně si drželi své role a nedělali moc chyb. Naopak se nečekaně hrálo aktivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou a k vidění bylo také několik málo menších šancí. Větších ani tolik ne, protože, když už nějaká takové byla, tak ji kanonýři obou týmů bez váhání proměnili. Jako prvnímu se to podařilo v jedenácté minutě Karlu Ptákovi, který se nejprve blýskl perfektním zpracováním balónu a poté nedal střelou k tyči brankáři nejmenší šanci. Stráž vedla a to mohlo být velmi důležité. Její hra se však nezměnila a možná to byla i trochu chyba, kdyby totiž bývala zkusila své vedení disciplinovaným bráněním udržet do konce poločasu, v celkovém výsledku by mohla být šťastnější. V takto otevřeném utkání ale nakonec o své vedení brzy přišla, když vyrovnal v šestnácté minutě Giuseppe Lanfranchi a o čtyři minuty déle vývoj zápasu dokonce otočil svou trefou Daniel Kloužek. Rázem to byla Stráž, kdo o jednu branku ztrácel a vzhledem k tomu, že už se ji vyrovnat do konce poločasu nepodařilo, lepší výchozí pozici si tak před druhou půlí udržela Planá.

Stráž se do utkání vrátila, ale rozhodla poslední desetiminutovka

Stráž se nechtěla ukvapit, a tak ani za stavu 1:2 navrhla všechny své síly bezhlavě do útoku. Ba naopak hrála velmi takticky a snažila se zodpovědným výkonem utkání v poklidu zvrátit zpět na svou stranu. Jenže v utkání se postupně začaly projevovat také emoce, které se daly očekávat a k vidění bylo také hned několik tvrdších zákroků. Už v sedmačtyřicáté minutě se navíc sudí musel uchýlit k vytažení červené karty proti zákroku Františka Veselýho, který tím dohrál. To mohlo být pro Stráž velmi špatné, ale větší napětí do utkání vnesla další červená karta, která v devětapadesáté minutě poslala do sprch také domácího Tomáše Vomáčku, čímž síli na hřišti zase vyrovnala. Utkání bylo tak stále vypjatěší a emotivnější. o to více, když se ve čtyřiašedesáté minutě podařilo Stráži vyrovnat poté, co po geniálním pasu Volodymyra Boryse unikla Miloslav Jedlička, který své šance bez váhání využil. Bylo vyrovnáno a utkání to trochu poznamenalo tím, že se hra na obou stranách maličko uzavřela. Nyní už se hrálo daleko opatrněji a ze hry se trochu vytratila i ta tvrdost. Všichni se báli o výsledek a nikdo nechtěl chybovat. Už se zdálo, že si, celkem zaslouženě, oba týmy vyrovnaný stavu udrží a o vítězi trháku celého podzimu budou muset rozhodnout penalty. Ale ve třiaosmdesáté minutě si defenziva Stráže neohlídala Filipa Pekla, a ten rozhodl celé utkání třetí brankou Plané. Stráž už s tím zkrátka nedokázala nic udělat a v závěru tak přišla o všechny body.Ty má totiž Planá, která se tak nyní posouvá na hrot tabulkys tříbodovým náskokem. Už nyní se ale všichni těší na jarní odvetu, kterou bude hostit hřiště ve Stráži.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Utkání by spíše slušela remíza. Domácí byli ale šťastnější. V první polovině se hrál zajímavý a pohledný fotbal z jedné strany na druhou. Ve druhé polovině to ale začalo jiskřit po trochu necitlivém vyloučení našeho hráče a pak také soupeřova. Myslím si ale, že na OP jsme viděli velmi kvalitní a pohledné utkání, ve kterém byli domácí šťastnější.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - O. Suchý [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] - P. Brožíček [-] , D. Kloužek [-] (78. T. Mikač [-] ) , G. Lanfranchi [-] (90. V. Lafata [-] ) , R. Pánek [-] - F. Peklo [-] , T. Vomáčka [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Lapský [-] (35. V. Borys [-] ) , D. Rubant [-] , V. Svoboda [-] , O. Pták [-] - L. Koubek [-] , M. Andrle [-] (85. D. Smola [-] ) , F. Veselý [-] , B. Borys [-] - M. Jedlička [-] , K. Pták [-] -

ŽK: 30. D. Kloužek , 54. R. Pánek , 90. P. Brožíček - 42. B. Borys , 45. D. Rubant , 49. K. Pták , 56. V. Svoboda . ČK: 59. T. Vomáčka - 47. F. Veselý .
Místo: Planá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - LOUKOTA Petr, VOLÁK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.