2:5
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka si poradila se Sulislaví, ale stále není v první polovině tabulky


Branky


16. M. Hrad , 80. M. Bouzek - 13. P. Morgenstein , 27. D. Marek , 29. D. Marek , 39. D. Marek , 68. D. Marek
0

Zde byl favorit jasný. Sulislav je zatím jedním z nejhorších týmů soutěže a před utkáním ji patřila předposlední příčka. Studánce se zpočátku také nevedlo, ale teď se ohromně zvedla a tabulkou postupuje stále výše. A žádné překvapení z toho nakonec ani nebylo. Studánka rozhodně stoprocentní výkone nepodala, ale na Sulislav to přesto bohatě stačilo a hosté si tak odváží tři body za pohodlnou výhru 5:2. Pro Sulislav to po výhře Přimdy proti Damnovu znamená, že klesá až na samé dno tabulky, zatímco Dynamo ráčí stále vzhůru. Nyní je osmé, tedy přesně za hranicí horní poloviny tabulky a o svou pozici se navíc musí ještě strachovat, protože ji na záda dýchá Kostelec, který hraje zítra proti Sedlišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka šal do vedení, ale Sulislav rychle vyrovnala, pak ale úřadoval Marek

Sulislav oěpt nevypadala příliš dobře a Studánka si v poklidu mohla hrát to své. Nikam se zbytečně netlačila a přes to svého soupeře očividně jasným způsobem přehrávala. To navíc potrdila už ve třinácté minutě také první brankou, když se se štěstím střelou k tyči z vápna prosadil Petr Morgenstein, moc ale nechybělo, aby si gólman s touto střelou poradil. Sulislav se ale překvapivě rychle sebrala a dokázala odpovědět po dobrém zásahu Miroslava Hrada. Jenže od té doby už měla Studánka vše pevně ve svých rukách a soupeře k ničemu nepouštěla. Během dvou minut se jí poté navíc podařilo vstřelit dva takové podobné slepené góly a bylo rozhodnuto. O ten první z nich se postaral Dalibor Marek v sedmadvacáté minutě a v devětadvacáté minutě se pak Dalibor Marek postaral také o ten druhý. V závěru poločasu navíc ještě Dalibor Marek po povedené akci z křídla zkompletoval hattrick a jeho Studánka tak mohla do druhé půle jít s klidnou hlavou za stavu 4:1 pro ni.

Studánka už jen hlídala výsledek

Ve druhé polovině už se prakticky o nic nehrálo a v podstatě se jen čekalo na konec utkání. Pro diváky to rozhodně nebyla nejzajímavější část utkání acelkově se asi neměli moc čím bavit. Sulislav si za celý zápas dokázala vytvořit ještě asi dvě šance a obě zlikvidoval brankář Moravec. Studánka jich také ještě několik měla, ale ani ona nebyla v koncovce tak přesná. Utkání tak oživily už pouze dvě trefy. O tu první se postaral v osmašedesáté minutě, kdo jiný, než Dalibor Marek, který ta kzvyšoval na 5:1. A o tu druhou až v závěru utkání Milan Bouzek, který tak jen korigoval pro Sulislav konečný výsledek na 2:5. Více už ale ani ťuk. Studánka si tak odváží ze Sulislavi zasloužené, ale velmi snadné vítězství a domácí teď musí jen přemýšlet, jak se odrazit ze dna.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): Já bych řekl, že od nás to byl průměrný výkon, ale přesto jsme dokázali Sulislav hladce porazit. Je opravdu vidět, že ta Sulislav je zatím asi nejslabší soupeř v soutěži, se kterým jsme zatím hráli, což naše hráče nedokázalo nakopnout k žádnému lepšímu výkonu. Zkrátka nás výkon soupeře nenutil přidat a hráli jsme opravdu průměrně, ale jak říkám, stačilo to bohatě. Sulislavi se navíc před týdnem zranil brankář, což také hrálo svou roli, protože kdyby jim nechytal hráč z pole, tak se nás možná držely déle. Takhle ale byla Sulislav úplně neškodná.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
J. Plešinger [-] - V. Rejman [-] (53. Z. Škorvánek [-] ) , J. Zika [-] (29. M. Pendl [-] ) , K. Löbl [-] , M. Hrad [-] , M. Řezníček [-] , L. Gebert [-] , P. Hlavin [-] , L. Laudát [-] , M. Bouzek [-] , M. Krištofovič [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Klas [-] , L. Novák [-] - M. Ruda [-] , J. Hubálek [-] , D. Lončík [-] , J. Černý [-] , D. Marek [-] (86. R. Mráz [-] ) - P. Morgenstein [-] (76. R. Černý [-] ) , M. Bureš [-]

ŽK: 24. M. Krištofovič , 42. L. Gebert - 77. L. Klas .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MIČKA Jan (N), LIPCHAVSKÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.