Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Erpužicích se vlastně nehrálo ani devadesát minut, a přesto, Planá skórovala třináctkrát


0

V jedenáctém kole na sebe narazily dva suverénní týmy, jeden, ten suverénně první a druhý, ten suverénně poslední. Tady nemělo být, co řešit. Erpužice se celý odzim hodně trápí a jsou na tom velmi šptaně. Madí hráči se na fotbal ve většině případů vykašlali a za Jiskru tak, i proti Plané, nastoupila v podstatě stará garda. A opravdu nebylo, co řešit. Planá stačila už v první půli nastřílet sedm branek a ve druhé dalších šest. A to sudí ještě ze soucitu každý poločas ukončil asi o pět minut dříve. Hned tři hráči z Plané zaznamenali v utkání hattrick a další dva si poté připsali po dvou trefách. Jiskra se pochopitelně netrefila ani jedinkrát a Planá si tak díky zisku tří bodů za výsledek 13:0 upevňuje svou první příčku. A protože Stráž padla v Lázních, soutěž už vede o pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanára hned v první půli

Jiskra Epružice neměla jediného hráče na střídání a hned se čtyřmi hráči okolo padesáti let se postavila na hřiště. A s trochou nadsázky tam osmdesát minut jen stále, protože, co jiného také měla dělat. Planá byla suverénní, v klidu si pohrávala s obranou soupeře a mnohokrát se prosadila, až nakonec vytvořila letošní rekord, jak v počtu vstřelených branek za zápas, tak v celkovém rozdílu ve výsledku. Její kanonádu už v páté minutě odstartoval gólem nejstarší hráč Plané, Radek Pánek, který už má čtyřicet let také za sebou a byl společně s brankářem Švarcbekem a šestadvacetiletým obráncem Suchým jedním ze tří hráčů základní sestavy Plané nad třiadvacet let. Už v osmé minutě na jeho branku navázal Giuseppe Lanfranchi a o necelé dvě minuty déle také Filip Peklo. Už po deseti minutách to tak bylo 0:3 a bylo zaděláno na pořádnou gólovou show. Planá ale poté hru trochu uklidnila a další trefa se dostavila až za patnáct minut, když se trefil také Tomáš Mikač. A poté to trvalo dalších deset minut, než se ozval podruhé Giuseppe Lanfranchi. V těchto dvou mezigólových fázích ztratila Planá mnoho času, který mohl celkový výsledek povýšit ještě o úrovně výše. Chvíli po něm se v předčasném závěru poločasu trefili také ještě Daniel Kloužek a podruhé i Radek Pánek, který poločas, jakožto nejzkušenější hráč Plané, otevřel, i uzavřel. Hned po jeho zásahu byl totiž poločas o několik minut dříve ukončen.

A ještě šest...

Ani ve druhé půli se na branku nečekalo dlouho a už po pár minutách zkompletoval hattrick Giuseppe Lanfranchi. Planá hrála se soupeřem doslova bago a jen si s ním pohrávala. Po osmém gólu sice na chvíli opět polevila, ale poté vykouzlila ještě další góly po pěkných akcích. Nejprve se trefil Daniel Kloužek podrhé a už o několik málo minut déle kompletoval tenýž hráč, Daniel Kloužek, hattrick. Později se ještě trefil podruhé také Filip Peklo a v závěrečných minutách už se prosazoval pouze Tomáš Mikač. Ten nejprve zvýšil na 12:0 a poslední akcí utkání nakonec ještě Tomáš Mikač zkompletoval svůj hattrick. Konec, splněno v podobě drtivých 13:0 a veselá cesta domů. Na čele tabulky s náskokem pěti bodů na Lom a v příštím utkání důležitý zápas proti Kšicím. Asi toto se honilo při závěrečném hvizdu Plané hlavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): Nevím, co mám zase říkat. Tohle nebyl fotbal. Celé to bylo na jednu bránu a soupeř jedinkrát vystřelil. Při vší úctě to byl klub důchodců, proti našim mladým klukům, což prostě nemohla Jiskra ustát. Sudí navíc každý poločas ještě asi o pět minut zkrátil a celý zápas byl jen takovou formalitou.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - R. Kořínek [-] , T. Klimeš [-] , V. Novikov [-] - L. Bordeniuc [-] , J. Ševčík [-] , M. Šťastný [-] , F. Tesař [-] - A. Havel [-] - J. Pavuk [-] , P. Kořínek [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - V. Lafata [-] (65. P. Bernas [-] ) , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] (46. P. Brožíček [-] ) , L. Švejda [-] (70. P. Ščasnár [-] ) - F. Peklo [-] , R. Pánek [-] , J. Kopča [-] , T. Mikač [-] - G. Lanfranchi [-] , D. Kloužek [-]

ŽK: 50. J. Pavuk .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Rut Jaroslav - KOŘÍNEK Josef (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.