Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá vynesla Kšice v zubech a žádné překvapení nepřipustila


0

Jestliže si Stráž a Lom dělaly naděje, že by mohli Kšice soupeře trochu obrat o body, tak se velice mýlily. Kšice přistoupily k utkáí špatně. Od samého začátku jen bránily a v útoku nebyly ani vidět, a tak hrála jen Planá. A když potom ve druhé půli Sokol inksoval už počtvrté, srazilo ho to na kolena definitivně a od té doby nestačil Plané sekundovat ani v defenzivní činnosti. Domácí tým tak vyhrál nakonec celkem nečekaně 8:0 a nyní je jisté, že mu první příčka bude patřit i přes zimní přestávku. Na Stráž a Lom bude mít totiž nejméně šestibodový náskok. To Kšice takhle přišly o čtvrtou příčku, ale o tu pátou už se momentálně strachovat nemusí, ale v posledním podzimním kole je čeká ještě těžký souboj s Lázněmi, který může Kšice sice vyzdvihnout zpět na čtvrté místo, ale také hodně hluboko potopit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice betonovaly a byla to chyba

Kšice přijely na hřiště s jasnou taktikou, a sice nechat Planou vyřádit betonováním v obraně a doufat, že se podaří Kamilu Dýdkovi na hrotu při brejku alespoň jednou uniknout a budou moci doufat v body. Jenomže to byla hodně špatná taktika a Kšice nemohly drtivé převaze Plané pořádně vzdorovat ani s pěti obránci. Sokol si navíc nemohl ani na chvíli odpočinout, do útoku se totiž nedostal ani jedinkrát a jen odkopával balóny do bezpečí, takže byla u balónu stále Planá. Už ve dvanácté minutě navíc pronikl hostující defenzivou Tomáš Vomáčka, který následně při své šanci otevřel skóre dnešního utkání. To sice pro Kšice nebyla ještě taková katastrofa a nic nebylo ztraceno, ale když se trefil v sedmnácté minutě také Giuseppe Lanfranchi, tak už se zdálo být še jasné a pokud by Kšice nezměnily svůj styl hry, tak neměly šanci. Ale oni ho nezměnily. Už v jedenadvacáté minutě se trefil Giuseppe Lanfranchi znovu a za stavu 3:0 už bylo rozhodnuto. I Planou tak snadný průběh asi trochu zaskočil, a tak domácí trochu polevili a spíše už si pohlídali, aby se do konce poločasu nic nezměnilo.

Kšice se ještě chvíli držely, ale po čtvrté brance odpadly

kšice si přes přestávku mohly trochu odpočinout a ve druhé půli se celkem dlouho držely a měly největší snahu, dohrát utkání se ctí. Dokonce se jim podařilo ustát pokutový kop soupeře, při kterém selhal brankář Švarcbek, a tak to vypadalo, že hosté se už nějakým způsobem i udrží. Jenže ve čtyřiašedesáté minutě díky zásahu Filipa Pekla inkasovaly počtvrté, a to je dostalo do kolen úplně. Od té doby už měla Planá při útočení snadnou práci a s lehkostí se dostávala skrze hostující obranu. Díky tomu poté zvýšil Daniel Kloužek a v poslední desetiminutovce dokonali debakl hattrickem Giuseppe Lanfranchi a Tomáš Vomáčka. Druhý jmenovaný, Tomáš Vomáčka, se ale trefil dvakrát během jedné minuty, čímž zaprvé zkompletoval hattrick a zároveň se stal hráčem, který měl na hřišti, co se gólů týče, první i poslední slovo.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Soupeř k nám přijel jen bránit a hrát dopředu se vůbec nesnažil. My jsme hráli kombinačně a týmově a dnešní zápas se nám hodně vydařil. Po čtvrté brance navíc Kšice úplně odešly a my jsme měli hřiště jen pro sebe. Byli jsme jasně lepší a body jsme si zasloužili.

TJ Sokol Kšice
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] (46. L. Švejda [-] ) , O. Suchý [-] (73. F. Šatra [-] ) , V. Lafata [-] (46. T. Mikač [-] ) , D. Sovka [-] - R. Pánek [-] (59. P. Brožíček [-] ) , F. Peklo [-] , J. Kopča [-] - G. Lanfranchi [-] , D. Kloužek [-] - T. Vomáčka [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Volf [-] , V. Holý [-] , N. Škornička [-] , M. Bureš [-] , M. Kövary [-] - A. Smetana [-] (60. P. Šnebergr [-] ) , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , P. Kasal [-] - K. Dýdek [-] -

ŽK: 44. D. Sovka .
Místo: Planá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - LAURENČÍK Štefan (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.