Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda odváží ze Stráže debakl, na domácí na konci ztrácela osm branek


0

Přimda může slavit. Ne, opravdu naporazila favorizovanou Stráž, ale slavit může to, že na ni už letos nenarazí, protože na vzájemné zápasy rozhodně nebude vzpomínat v nejlepším. Poté, co si totiž tyto dva celky zopakovaly v předehrávce čtrnáctého kola vzájemný zápas z kola prvního, mají spolu tyto celky nyní vzájemné skóre 15:2 pro Stráž. V prvním utkání na své půdě padla Přimda v poměru 1:6. Tentokrát přijala na hřiště do Stráže a hodně fanoušků očekávalo, že Přimda bude maličko těžit z jisté fyzické vyčerpanosti Stráže po náročném víkendu a zároveň ze svého zlepšení v průběhu uplynulé sezóny, s tím, že by nemusela padnout až takhle vysokým rozdílem. Ale to byl omyl. Stráž k utkání přistoupila zodpovědně a Přimdu tentokrát porazili ještě větším debaklem. Celkový výsledek je 9:1 a kdo ví, co by se ještě mohlo dít, kdyby kouč nevystřídal po přestávce v tu chvíli už čtyřbrankového snajpra Miloslava Jedličku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž odřízla Přimdu hned zkraje

Stráž nedala Přimdě žádnou šanci a od začátku si šla jasně za svým. Domácí si hráli to své a už ve druhé minutě otevřel skóre Miloslav Jedlička. Po divokém úvodu se poté hra gólově maličko uklidnila, ale, co se převahy Stráže a jejích šaníc týče, těch nedostatek rozhodně nebyl. Miloslav Jedlička se navíc už v šestnácté minutě trefil podruhé a tuto krátkou dobu, kdy se čekalo na gól zase rychle ukončil. Chvíli na to navázal na jeho perfektní trefu také Karel Pták a bylo to 3:0. Zabrala ale také Přimda, která využila zaváhání a chyby nepřipravené obrany Stráže a zásluhou Milana Růžičky dokázala snížit. Poté už měla ale Stráž opět vše ve svých rukách. Za pár minut se z hattricku už radoval Miloslav Jedlička, který tak rychle zopakoval to, co se mu podařilo také v sobotním utkání. Tentokrát však nezůstalo jen u tří branek a vystřídání, ale Miloslav Jedlička stihl za pár minut přidat ještě další, už čtvrtou, branku. Hosté se nestačili ani rozkoukat, neuběhla ani minuta, a už prohrávali 6:1, když se ozval také Bohdan Borys. To běžela devětatřicátá minuta a já myslím, že nikdo už o výhře Stráže nepochyboval. Branku už však domácí přidat nedokázali, a tak se za tohoto setavu pokračovalo dále.

Už jen tři branky, na desítku Stráž nedosáhla

Ve druhé půli Stráž evidentně polevila, a nebo ji už po náročném víkendu zkrátka také docházely síly. Každopádně domácí tým už nebyl tak výrazně lepší a nevytvářel si tolik šancí. A také už nedával tolik branek. Roli možná hrálo i to, že domácí nechali pro druhý poločas sedět Miloslava Jedličku. Přesto však Stráž Přimdu stále s přehledem přehrával a své skóre navšloval. Už ve čyřiapadesáté minutě se trefil Vlastimi Svoboda. Poté přišla krátká pauza, kdy se hrálo bez branek, ale tu ukončil v sedmdesáté minutě Lukáš Koubek. Tentýž hráč, tedy Lukáš Koubek, se navíc trefil ještě v závěru utkání, když upravoval na konečných 9:1. Jeho tým tak nakonec na dvouciferný výsledek nedosáhl, ale litovat toho asi moc nebude, alespoň Stráž pošetřila nějaké síly na další kola.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
P. Svoboda [-] - M. Lapský [-] , L. Koubek [-] , V. Borys [-] - O. Pták [-] , V. Svoboda [-] , M. Andrle [-] , F. Veselý [-] (46. L. Ondřich [-] ) , B. Borys [-] (70. D. Smola [-] ) - K. Pták [-] (63. A. Karban [-] ) , M. Jedlička [-] (46. M. Novotný [-] ) -

TJ Tatran Přimda
P. Liška [-] - D. Vokroj [-] , L. Ferdinandy [-] , V. Velešík [-] , M. Kuchař [-] , J. Schön [-] - J. Svoboda [-] , M. Vokroj [-] , M. Růžička [-] , V. Ovsjannikov [-] - J. Hlaváček [-]

ŽK: 24. B. Borys - 52. M. Vokroj .
Místo: Stráž. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - FIŠER Miroslav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.