2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav má dva body, obrala v předehrávce Záchlumí


Branky


0

Ani tento zápas nebyl výjimkou mezi všemi předehrávkami čtrnáctého kola. I na něm se totiž dosti znatelně podepsala fyzická vyčerpanost z právě uplynulého víkendu a navíc také to, že se hrálo v pracovní den mnohých hráčů. Záchlumí šlo brzy do vedení, ale poté se začala ukazovat brzká unavenost v jeho řadách, Sulislav do deseti minut vyrovnala a od té doby se už téměř nic nedělo. Utkání tak nebylo po devadesáti minutách za stavu 1:1 stále rozuzleno, a tak musely rozhodovat až penalty, ve kterých Sulislav oplatila Záchlumí porážku z prvního kola, ovšem na počet získaných bodů ve vzájemných utkáních z letošního roku Záchlumí stále vede.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí ukojilo vedení, Sulislav se poté chopila své příležitosti

Daleko lépe a aktivněji začalo Záchlumí. Dmácí tým mírně zaspal a musel bránit, jak to jen šlo, přesto si Záchlumí vytvářelo jednu velkou šanci za druhou. Už v sedmé minutě se však prosmýkl ladně defenzivou Miroslav Štrejn, který už pouze vystřelil. Jeho střelu brankář ještě vyrazil, ale na dorážku Pavla Thomy už nedosáhl a Záchlumí vedlo. Motoru to ale vůbec nepomohlo, ba naopak. Poté Záchlumí totálně ze své aktivity upustilo a pustilo do hry také Sulislav. Ta se začala prosazovat a měla na hřišti stále více prostoru. Hrálo se vyrovnaně a šance byly na obou stranách. Z této fáze hry nakonec dokázala více vytěžit Sulislav, která zásluhou přesné střely Martina Ichnatoyla vyrovnala v patnácté minutě utkání. A ani poté se hra nezměnila, ale s tím rozdílem, že po celkem nadějném úvody branky padat přestaly.

Začala se projevovat také únava

Únava se musela bezesporu po tak náročném víkendu v pondělní podvečer jistě dostavit a tempo hry ve druhé půli maličko opadávalo, avšak na obou stranách. Sulislav ale stále sázela na zajištěnou obranu a rychlé protiútoky, zatímco Záchlumí hrálo velmi otevřeně a odvážně, ale také mu k vsítění vždy něco bránilo. Utkání se nakonec za stavu 1:1 po neúspěšných střelách přeneslo až k penaltovému rozstřelu, který musel o definitivní dělbě tří bodů mezi obě mužstva už rozhodnout.

Záchlumí se nechytilo, Propper vychytal druhý bod

Záchlumí přistoupilo k penaltám stejně laxně, jako k utkání po desáté minutě a totálně zkolabovalo. Netrefili se hned dva hráči, se kterými si poradil brankář Propper a Sulislav tak zaslouženě vyhrála na penalty v poměru 3:1. bere tak druhý bod a ji posouvá v tabulce na jedenácté místo před Erpužice. Záchlumí je nyní šesté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Petr Hlavin (Sokol Sulislav): Bylo to docela vyrovnané utkání. Šance jsme měli, jak my, tak oni a myslím, že remíza je vyrovnaná. Při penaltách nás poté podržel brankář, který lapil dvě penalty a patří mu jednoznačně náš druhý bod.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Zápas jsme začali rozhodně lépe my a zatlačili jsme soupeře do defenzivy. Po některých neproměněných šancích jsme se nakonec do vedení přeci jen dostali, ale to pro nás bylo spíše horší, než lepší. Zřejmě na nás padlo nějaké uspokojení a pocit, že jich dáme asi ještě dvacet, a tak jsme hráli v klidu a totálně laxně. Hosté toho využili a vyrovnali. My jsme se poté až do konce trápili, Sulislav hrála chytře, snažila se hrát ze zajištěné obrany a útočit v protiútocích. Navíc se nám zranili dva hráči a my jsme museli střídat, což nás také nenakoplo. Šance byly nakonec na obou stranách, akorát nikdo žádnou neproměnil. Domácí byli ale jasně lepší při penaltách a zaslouženě je ovládli a mají druhý bod.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - J. Zika [-] (65. L. Do Manh [-] ) , M. Ichnatoyla [-] , L. Laudát [-] , K. Hanzlík [-] , K. Löbl [-] , M. Bouzek [-] , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , M. Krištofovič [-] , P. Hlavin [-]

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] (29. V. Vácha [-] ) - M. Pavelka [-] , K. Kříž [-] (35. M. Koníček [-] ) , K. Štrejn [-] , J. Vlček [-] , M. Vácha [-] , M. Tót [-] , P. Thoma [-] , M. Štrejn ml. [-] , M. Karvaš [-] , L. Hrabák [-] (21. J. Kreps [-] )

Místo: Sulislav. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - MIČKA Jan (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.