0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště využilo únavy Plané, přehrávalo ji, ale na body stejně nedosáhlo


Branky


0

Velký favorit tohoto utkání zodpovědně přistoupil k úvodní části tohoto utkání a i díky penaltě se ujal vedení v poměru 2:0. Poté se však projevila únava z předešlého víkendu a po zbytek utkání výrazně polevila a ztrácela. Sedliště ji dokázalo přehrávat a vytvářelo si také šance, ale na počet vstřelených branek i v této fázi utkání stále zaostávalo a nakonec se nedokázalo ani přes velikou snahu trefit ani jedinkrát. Plané tak její dva zásahy z první půle nakoenc stačili k dalším třem bodům, tektokrát měla ale hodně namále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá se dostala do vedení a Sedliště přišlo o hráče

Daleko lépe začala Planá, která svého soupeře od začátku jasně přehrávala a také se už brzy dokázala prosadit, když si zpětnou přihrávku na vápně zpracoval a šikovně ke střele posunul Giuseppe Lanfranchi, který následnou perfektní technicou střelou nedal brankáři žádnou šanci. Planá si vytvářela jednu šanci za druhou, Sedliště přehrávala ve velkém stylu a únava na ní nebyla téměř znát. Ve finální fázi ji však vždy něco málo chybělo, důraz, přesnost, krok, nebo hbitost, a proto se poté nemohla dlouho branky dočkat. K jediné ve druhé půli ji nakonec musel pomoci faul domácích ve vápně, který pokutovým kopem potrestal plánský brankář Radek Švarcbek. Ze hry už to poté ale nešlo, i přes opravdu veliké snažení a šance. Sedliště ale v závěru poločasu srazil výrok sudího, který poslal do kabin předčasně Pavla Hrubého. Zdálo se, že domácí už se vzchopit nemohou.

Sedliště Planou přehrávalo i v deseti lidech

Sedliště se však dokázalo do druhé půle semknout a povyskočit na vyšší úroveň. Na hostech se navíc projevila konečně únava a naprosto odpadli. To byla pro Sedliště velká šance. Domácí byli navíc v letošním ročníku vůbec prvním týmem, který Planou takovým rozdílem přehrával a navíc v deseti. Vytvářel si i nějaké šance a od gólu kolikrát nebyl daleko. Například, když Pešek dostal balón do brejku, udělal kličku poslednímu obránci a prověřil brankáře, který balón se štěstí vyrazil na roh. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným, a tak nakonec i díky tomuto štěstí Planá o své vítězství nakonec opět nepřišla.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček (TJ Staré Sedliště): Dostali jsme strašně brzy gól, když jim vyšla téměř první akce, kterou měli, ale zakončili ji parádní střelou. Oni měli poté plno šancí, my jich tolik neměli, ale myslím, že to bylo přesto herně vyrovnané. Poté proti nám byla nařízena a proměněna penalta a ještě nám sudí vyloučil hráče, s čímž už se nedalo tolik dělat. Každopádně my jsme je ve druhé polovině i v deseti přehrávali a vytvářeli jsme si i nějaké šance. Myslím, že jsme byli mnohem lepší a Planá se jen bránila. Nemyslím si, že jsme si zasloužili vyhrát, oni měli nebezpečnější šance a byli lepší. Spíše bych ale kladně hodnotil ten náš druhý poločas, když jsme se semkli a dokázali jsme Planou přehrát.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): My jsme vyhráli 2:0. V první půli jsme byli lepší a soupeře jsme přehrávali, dali jsme dva pěkné góly, jeden po pěkné technické střele, druhý z penalty. Poté sudí ale soupeři vyloučil hráče a od té doby to bylo z naší strany bylo strašné. Soupeře nás přehrával i v deseti a naše hra byla silně nevyrovnaná. Soupeř byl v deseti ve druhé půli lepší, než my v jedenácti.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - O. Rožumberg [-] , P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] - M. Patočka [-] (80. J. Čubr [-] ) , L. Buben [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] , P. Kotva [-] - J. Petráška [-] (73. P. Dvořák [-] ) , P. Fojtíček [-] (87. J. Brabec [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Tonka [-] (88. L. Švejda [-] ) , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] - G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] , R. Pánek [-] , P. Brožíček [-] - F. Peklo [-] - F. Šatra [-] (46. J. Kopča [-] ) , P. Hlinčík [-]

ŽK: 27. D. Zavacký , 31. P. Hrubý , 42. J. Petráška , 65. V. Pešek , 84. P. Dvořák - 51. T. Tonka , 72. D. Sovka , 90. D. Sovka . ČK: 45. P. Hrubý .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ZAVACKÝ Petr (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.